• Eigen foto familie

Goed nieuws uit Amerika voor baby'tje Rebel

AMERSFOORT De Amersfoortse baby Rebel is blij en haar ouders misschien wel nog blijer. Op de Facebookpagina 'Rebel for a Cause' laat de familie weten dat er bericht uit Amerika is gekomen en dat de operatie een stuk goedkoper is dan oorspronkelijk verwacht. Een goedaardige tumor werkt bij de paar maanden oude baby op het zenuw- en hormoonstelsel en moet in het buitenland verholpen worden.

 

Jeroen van der Veer

 

Doordat het allerminst zeker is of de operatie verzekerd wordt, hebben de 35-jarige Johnnie Drieënhuizen en Anne Marlijn Häuserer (28) alles uit de kast gehaald voor hun dochtertje. Zo zal er op 24 september een Rebel Festival worden gehouden in de oude Prodentfabriek. Hierbij komen onder andere bekende artiesten zoals Diggy Dex, Wudstik, 3JS en Niels Geusebroek.

Waar ze eerder in een groot interview aan deze krant lieten weten zo'n 250.000 euro nodig te hebben, kan dit streefbedrag nu naar beneden worden bijgesteld. ,,We hebben namelijk bericht gehad vanuit Amerika dat de operatie een stuk goedkoper is dan oorspronkelijk verwacht. We hebben daarom het bedrag op de website verlaagd naar 160.000 euro."

Dat is niet het enige goede nieuws, staat te lezen op de pagina. ,,Rebel kan al in oktober geholpen worden. We zijn dus weer een flink stuk dichterbij ons doel, maar we zijn er nog niet. Blijf dus vooral doorgaan met het delen van onze berichten, zodat de donaties blijven komen en het Rebel Festival binnen de kortste keren is uitverkocht."

Want naast het feit dat met de donaties de broodnodige operatie bekostigd kan worden, hoopt de stichting ook ouders en kinderen te helpen die in hetzelfde schuitje zitten. Meer informatie over de stichting is te lezen op de website www.rebelforacause.nl of deze Facebookpagina. Op deze pagina kan men tevens ook doneren, festivalkaarten bestellen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

 

Label:

Baby Rebel