• Eigen foto familie

Grote artiesten op het Rebel Festival

AMERSFOORT In de Prodentfabriek in de Nieuwe Stad wordt zaterdag 24 september het Rebel Festival gevierd. De stichting Rebel for a Cause is de organisator en heeft als goed doel het geld inzamelen voor baby Rebel, die in februari van dit jaar werd geboren met een zeldzame hersenafwijking en een operatie in het buitenland nodig heeft.

Jeroen van der Veer

De fabriek wordt omgetoverd tot een gezellig achtertuinfeestje, waarbij er diverse akoestische optredens van artiesten zijn. De line-up bestaat uit Diggy Dex, Wudstik, 3JS, Niels Geusebroek, Karel J. Schepers, Amber Gooma, Project Bongo, Colin Waters, General Jabbah, Rebellious Sons, Milkbar en anderen.

Daarnaast zal er ook een biertuin, cocktailbar, heerlijk eten en veel meer zijn. Het festival wordt geheel mogelijk gemaakt door vrijwilligers, bedrijven en artiesten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.rebelforacause.nl en kosten 20 euro. Het festival begint zaterdag 24 september om 15.00 uur en eindigt om 00.00 uur. 

 

STICHTING De stichting is in het leven geroepen door de ouders van Rebel. Met Rebel for a Cause zetten ze hun netwerk in om kinderen en hun ouders te ondersteunen die in een vergelijkbare situatie zitten. Zelf hopen Johnnie Drieënhuizen en Anne Marlijn Häuserer genoeg geld op te halen voor een operatie in het buitenland. 

Daar kan de diagnose Hypothalamus hamartoom bij Rebel verholpen worden. Eerder spraken de ouders over de situatie van de Amersfoortse Rebel. Dit verhaal is hier te lezen: Zeldzame ziekte baby Rebel niet in Nederland te behandelen

Label:

Baby Rebel