• De kantine van het voormalige gebouw van de Rijksdienst voor het Oudheidkundig Bodemonderzoek, nu ingericht als expositieruimte.

  • De kantine van het voormalige gebouw van de Rijksdienst voor het Oudheidkundig Bodemonderzoek, nu ingericht als expositieruimte.

Kunstplein Cahen in top-10 VVV Rob de Bes Award

AMERSFOORT - Kunstplein Cahen is voorgedragen voor de VVV Rob de Bes Award. Deze landelijke prijs wordt elke twee jaar uitgereikt. Het Amersfoortse initiatief Kunstplein Cahen behoort inmiddels tot de top-10. Het project met de meeste stemmen maakt kans op een plek in de finale.De VVV Rob de Bes Award, bestaande uit een trofee en een geldbedrag van 10.000 euro netto, is de stimuleringsprijs van de gehele VVV-sector voor ondernemers uit de vrijetijdseconomie. De VVV-sector wil met deze prijs verrassende of vernieuwende initiatieven van ondernemers belonen en hen een duwtje in de rug te geven. Kunstplein Cahen zit inmiddels in de top-10. Om dit Amersfoortse intitiatief door te laten gaan naar de finale, zijn er veel stemmen nodig.Kunstplein Cahen biedt plaats aan wisselende verrassende exposities en activiteiten met uiteenlopende onderwerpen. De tentoonstellingen worden georganiseerd door diverse (regionale) organisaties en kunstenaars, in samenwerking met Stadsherstel Midden-Nederland. Het hele jaar door wordt een gevarieerd programma gepresenteerd, voor jong en oud. Meer info: www.stadvancahen.nl.Wie Kunstplein Cahen een warm hart toedraagt en wils steunen kan nog vòòr 1 september stemmen via stemvvvrobdebes2014.nl.Stad van Cahen, ligt aan de Muurhuizen 104. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, meer informatie: www.stadvancahen.com.