• AS Media

Zomermarkten in het centrum

AMERSFOORT Het centrum van Amersfoort staat komende maanden in het teken van de zomer. Op vier donderdagen in de maanden juli en augustus is er een zomermarkt in de Langestraat en Utrechtsestraat.

De markten staan voor nu nog gepland op 20 juli (in combinatie met de Gaypride), 3 augustus en 17 augustus van 11.00 tot 21.00 uur. Op deze gezellige zomermarkten staan vele winkeliers die met een kraam voor de winkel hun artikelen verkopen. Vaak met een actie, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om tijdens de zomermarkten naar het centrum van Amersfoort te komen.

Ook staan er naast de winkeliers allerlei kooplieden van buiten Amersfoort. Deze kooplieden zijn een aanvulling op hetgeen er reeds aangeboden wordt in het centrum, zoals mondriaansouveniers, huiden en schapenvachten, magneetsieraden en droge worsten en spek.

Op 20 juli is de zomermarkt in combinatie met de Gaypride. Er zijn dan allerlei activiteiten, georganiseerd vanuit Gaypride Amersfoort. Door de winkelstraten is er in de avond de Pride Walk en de Rainbow Run.

Er zijn nog plekjes vrij. Voor inschrijven of informatie kijk op www.dynamicpromotions.nl.

(Archieffoto ter illustratie).