Rebel Festival proost op het leven

AMERSFOORT In de Prodentfabriek in de Nieuwe Stad in Amersfoort vindt zaterdag 24 september het Rebel Festival plaats. Het festival wordt georganiseerd door de Stichting Rebel for a Cause en heeft als doel geld inzamelen voor baby Rebel, die in februari van dit jaar werd geboren met een zeldzame hersenafwijking en een operatie in het buitenland nodig heeft.

Op zaterdag 24 september wordt de Prodentfabriek omgetoverd tot een gezellig achtertuinfeestje met akoestische optredens van de artiesten, een biertuin, cocktailbar, heerlijk eten en veel meer. Het festival wordt geheel mogelijk gemaakt door vrijwilligers, bedrijven en artiesten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.rebelforacause.nl en kosten 20 euro. Het festival begint zaterdag 24 september om 15.00 uur en eindigt om 0.00 uur. De line-up bestaat uit Diggy Dex, Wudstik, 3JS, Niels Geusebroek, Karel J. Schepers, Amber Gooma, Project Bongo, Colin Waters, General Jabbah, Rebellious Sons, Milkbar en anderen.

STICHTING Om op een positieve manier donaties te werven voor de operatie van Rebel hebben ouders Anne Marlijn en Johnnie de Stichting Rebel for a Cause opgericht. Met de stichting zetten ze hun netwerk in om kinderen en hun ouders, die in een vergelijkbare situatie zitten te helpen. Rebel Festival is één van de initiatieven om geld in te zamelen. Naast Rebel Festival is er de online Buitengewoon Rebel Veiling en worden stijlvolle merchandise en een speciaal blond biertje (Rebels Blondje) ontwikkeld om geld in te zamelen. Alle hulp is welkom en keihard nodig.

Meer informatie over Rebel, het festival en de Stichting op www.rebelforacause.nl.

Label:

Baby Rebel