• Arjan Klaver

Tandje bijzetten voor een mooie glimlach

Advertorial

AMERSFOORT Tandprothetiek Versteeg is gevestigd in een representatief pand op een steenworp afstand van winkelcentrum Kraailandhof in Hoogland. Bij binnenkomst kenmerkt de praktijk zich door haar ontspannen sfeer,  kleinschaligheid,  persoonlijke benadering en laagdrempeligheid. „Doordat hier de protheses niet alleen aangemeten maar ook vervaardigd worden in het inpandige laboratorium, is de cliënt altijd verzekerd van de grootst mogelijke zorg en aandacht."

Arjan Klaver

Dit zegt praktijkhouder en tandprotheticus Pascal Versteeg. Na het behalen van z'n diploma, is hij medio 2005 begonnen met zijn praktijk. Sinds kort werkt zijn vrouw Natasja bij hem in de praktijk. „De cliënt kan bij ons terecht zonder een verwijzing van een tandarts", legt Versteeg uit. „Mocht de expertise van een tandarts toch noodzakelijk zijn, kunnen wij die uiteraard inschakelen. Als gecontracteerde tandprothetische praktijk hebben wij zorgcontracten met vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland. Dat betekent dat de behandeling rechtstreeks bij de zorgverzekeraar kan worden gedeclareerd."

Versteeg is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit. Hij is technisch opgeleid en heeft kennis in huis om het vervangende kunstgebit te maken dat naadloos past. Bovendien besteedt hij veel aandacht aan de esthetische aspecten van het kunstgebit. „Natuurlijk wordt voor het beste resultaat gewerkt met de nieuwste technieken en materialen", legt Versteeg uit in zijn keurige werkruimte. „Mensen blijven soms te lang met klachten rondlopen. En dat hoeft niet. Veel voorkomende problemen zijn bijvoorbeeld een loszittend kunstgebit, pijn bij het eten en moeite met praten. Een op de vijf dragers heeft hier op een of andere manier mee te maken.  En dat is echt niet nodig. De klachten kunnen we eenvoudig verhelpen. Het enige is een telefoontje naar ons en dan wordt de cliënt zo spoedig mogelijk geholpen."

Tandprotheticus Versteeg kan reparaties aan gebitprotheses verrichten en een slecht passend of verouderd kunstgebit vaak helemaal passend maken. Indien dat toch technisch niet meer mogelijk is, is het verstandig een nieuwe te laten aanmeten waarin alle wensen van de cliënt worden meegenomen. „Dan krijgt de cliënt een kunstgebit dat een natuurlijke uitstraling heeft en comfortabel zit. Een bijpassende lichte kleur van de tanden en kiezen kan worden uitgekozen en vervolgens kunnen deze in een gewenste stand gezet worden. Een mooie glimlach voor iedereen." Daarnaast is het bekend dat monden en kaken in de loop der jaren veranderen. De levensduur van een gebit wordt geschat op vijf tot acht jaar. „Maar dat kan per persoon verschillend zijn", weet Versteeg. „Zodra er klachten zijn is het verstandig om even met ons contact op te nemen. Maar het is sowieso verstandig om een keer per jaar het kustgebit te laten controleren."

 

[Tandprothetiek Versteeg

Kraailandhof 6

3828 JM Amersfoort

Tel. 033-4559990

info@tpversteeg.nl

www.tpversteeg.nl

foto Praktijkhouder en tandprotheticus Pascal Versteeg: 'Het beste resultaat wordt bereikt met de nieuwste technieken en materialen.'