• Simon

BDU-lezersactie: Maak kans op het boek ´Van lammertijd tot lammertijd´

ELSPEET/BARNEVELD ,,Herderin, daar moet je voor geschapen zijn´´ is weleens gezegd tegen Christien Mouw. Zij is herderin van de schaapskudde van Elspeet en auteur van ´Van lammertijd tot lammertijd´. Dat is zeker waar, maar wie dit boek leest, zal veel gaan begrijpen. Het leven met de schapen, de natuur en de seizoenen is voor Christien een levenswijze en levensvoorwaarde. Ze weet deze manier van leven zo mooi onder woorden te brengen, dat het een genot is om met haar mee te lezen en over de heide te struinen.

Per maand beschrijft ze haar belevenissen met de kudde en laat ze zien wat er in de natuur om haar heen gebeurt. Van december tot december, van lammertijd tot lammertijd: voel de wind, hoor de vogels en geniet mee van de haar zo dierbare schapen, een heel jaar lang!

Van lammertijd tot lammertijd is een prachtig kijk- en leesboek, uitgevoerd in full colour met een harde kaft.

Meer informatie is te vinden op: www.bduboeken.nl

BDU-LEZERSACTIE

BDUmedia verloot 10 gratis exemplaren van het boek ´Van lammertijd tot lammertijd´ onder haar nieuwsbriefabonnees. Tien winnaars ontvangen dit prachtige boek. Deze lezersactie loopt tot maandag 26 februari 2018. Volg om hiervoor in aanmerking te komen de stappen 1 en 2.

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op een gratis exemplaar van Van lammertijd tot lammertijd >>>

De winnaars worden maandag 26 februari 2018 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op een gratis boek.