Columns

NLdoet met Joop

Wat onze Koning Willem-Alexander in Soest als vrijwilliger heeft gedaan in het kader van NLdoet deed onze De Keijzer in Amersfoort tijdens een regenachtige actiedag van het Oranje Fonds afgelopen zaterdag.

Bianca Snel

Flapuit

Ik ben nogal een flapuit, soms leuk, soms minder. Maar het is zeker niet altijd tactisch. Ik werk daaraan. Al jaren trouwens. Maar ik ben zeker niet de enige met dit verbeterpunt. Het is maar goed dat het eens per jaar complimenten dag is, daar leef ik nu alweer naar toe.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

De persconferentie

In de haast Koninklijke toplocatie 'Mariënhof' werd afgelopen maandag de tjokvolle persconferentie gehouden voor 27 april Koningsdag 2019 in Amersfoort.

Bianca Snel

Verschillen

Wat was vorige week een geweldige vakantieweek! Het was februari en er was zon! Ik kwam met een vriendin en onze kids terug van een ochtendje zwemmen. Tuinkussens kwamen uit de schuur en we nestelden ons op de loungeset met een wijntje in onze hand.

Dubbel feest

Licht nerveus maak ik de enveloppe open van het Bevolkingsonderzoek Midden-West waarin de uitslag van mijn darmonderzoek wordt meegedeeld.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Theaterseizoen

Alle bestelde kaartjes zijn binnen. Inmiddels hebben mevrouw de Keijzer en uw stukkiesschrijver, tevens theatertijger, kromgelegen bij stuiterbal Bert Visscher, de heerlijke humor van Martijn Koning en met stip mijn favoriete herboren cabaretier Youp van 't Hek.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Op de fiets

Ook uw stukkiesschrijver, tevens accu vrij pedaalridder, kreeg hevige lente- en fietskriebels de afgelopen mooie dagen. Samen met mevrouw de Keijzer stapte ik op onze stalen rossen om 'een blokje om' te gaan. Niet zo ver uit de buurt maar net ver genoeg om geen zadelpijn te krijgen.

Bianca Snel

Poezenpech

,,Ach….nemen we ook een hondje?" Deze smekende vraag kreeg ik jarenlang van mijn zoon. ,,Een puppy, zo schattig, ik laat hem uit, echt! Kan echt wel mam!"

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Pokkenweer

Had me voorgenomen om ondanks het bar slechte weer effe naar kleinzoon Quincy te gaan kijken bij zijn wedstrijd met C1 van VVZA tegen VVIJ. Op de fiets naar het veld ga ik, wind mee, als een speer. Op de Schothorsterlaan al ontluikende krokusjes in voortuin en groenstrook.

Pagina's