Columns

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Complimentje

Uw stukkiesschrijver, tevens herfstbockbiergenieter (bedankt, Bep Kersten!), is stiekem toch wel een beetje trots als zijn stukkies ergens opduiken. Laatst zag ik er een met lieveheersbeestjes-magneetjes hangen op de ijskast bij een verjaardag in Hoogland.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Einde seizoen

De brugbediening zit er voor dit jaar op. Telefoon is ingeleverd bij Markt & Haven waar havenmeester Mano Chandoe uitermate tevreden was over ons functioneren. Zo tevreden zelfs dat hij ons binnenkort trakteert op een uitje en beloofd dat we volgend jaar weer mogen draaien.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Armando, kunst of brandhout

Als uw stukkiesschrijver, tevens miserabel Armando-duider, vrijdag de door restauratiebedrijf Burgt & Strooij schitterend verbouwde Elleboogkerk aan de Langegracht binnenloopt, ziet hij een prachtige maar bijna lege ruimte. Er was toch een tijdelijke expositie van Armando?

Bianca Snel

Mogelijkheden

Bij mij thuis hoor ik geregeld, zeg jij nu gewoon eens 'nee' als ik moe en ietwat chagrijnig onderuit gezakt op de bank lig. Er zijn gewoon veel dingen die 'moeten' of zaken waar ik me verantwoordelijk voor voel. Maar van die andere, vaak leukere, dingen krijg ik juist energie.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Glitter & Glamour

Uw stukkiesschrijver, tevens society-watcher was samen met maatje Peter gast op het grandioze Art Gala in theater Flint. Tout society minnend Amersfoort en omstreken was aanwezig bij dit spetterende Gala.

Herfst in Amersfoort

Als oud-Soesterkwartierder Henk Steenbeek, zoals elk jaar, begin oktober voor de deur staat met drie grote kroppen (of is het struiken) andijvie uit zijn groentetuin van VTV De Brinken in Hoogland, is de herfst in aantocht.

Tien jaar Dara

Uw stukkiesschrijver, tevens beoogd opvolger Eva Jinek, heeft in zijn loopbaan heel wat borrels, feesten, partijen en evenementen bijgewoond, maar het tweede lustrum van wereldrestaurant Dara aan de Grote Koppel was een absoluut hoogtepunt.

Tjee en dan is het herfst!

Wat ben ik blij dat wij burendag een week eerder hebben gevierd. Sorry voor de organisatoren die afgelopen weekend onder de partytent probeerden droog te blijven. Ik weet overigens precies hoe dat voelt. Vorig jaar stonden wij ook te blauwbekken onder de partytent.

Dorpsfeest Hoogland

Weer slaagde Hoogland erin om vier prachtige dagen te realiseren voor jong en oud. Donderdag het Zomercarnaval voor mensen met een verstandelijke beperking. Een dikke tweehonderd feestgangers waarvan sommige enthousiastelingen al dagen van tevoren waren uitgedost met toeters en bellen.

Pagina's