Columns

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Gastheer Gert (2), zijn kunstveiling

Een beetje trots was uw stukkiesschrijver wel toen complimentjes hem om de oren vlogen over de column van vorige week over Gert van Reenen. We waren afgelopen zondag bij de kunstveiling van Gerts schilderijen, zeefdrukken, beschilderde zuilen en schalen.

Bianca Snel

Ik ben online

Ik wilde na de zomervakantie eigenlijk rustig opstarten. Het vakantiegevoel vasthouden en mijn hoofd leeg houden. Een utopie. Na een week liep ik alweer tegen de klok te racen. Ik ben weer online. Mijn hoofd draait overuren. Ik probeer alles te regelen en te onthouden.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Gastheer Gert

Uw stukkiesschrijver, tevens Amersfoorts historicus, moet een jaar of zestien zijn geweest toen hij op zijn brommertje (Puchie met Harley Davidsonstuur) stapte en in aangeschoten toestand de Bollebrug te stoer wilde op scheuren, prompt werd gelanceerd, waarna hij hard onderuit ging.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Lovely Lucas

Hebben jullie onze burgemeester ook gezien op televisie bij Nieuwsuur? Hij was aangeschoven vanwege het fantastische nieuws over Lily en Howick die na zenuwslopende maanden eindelijk mochten blijven. Wat zat hij er lekker ontspannen bij, wat sprak hij mooie woorden.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Oranje boven en onder

27 april 2019, Koningsdag in Amersfoort. Uw stukkiesschrijver, tevens politiek duider, heeft echter uit zeer onbetrouwbare Koninklijk Huis bronnen vernomen dat er aan bepaalde wensen van Koningin Máxima moest worden voldaan.

Bianca Snel

Oh Amersfoort

Amersfoort, wat leuk! Je bent steeds meer in het nieuws, je wordt steeds bekender. Een kok uit onze binnenstad zorgde daar deels voor doordat hij won met zijn lasagneschijf in het programma 'de Nieuwe lekkerbek'. Opnieuw een culinaire uitspatting afkomstig uit onze stad.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Geen sterallures

Als uw stukkiesschrijver bij het promotiefilmpje voor de opera 'IL BOSCO DELL'AMORE' wereldtoppers Donij van Doorn, Fabian Egli en Fee Suzanne de Ruiter interview gaat dat op een heerlijke ontspannen manier.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Kannen & Kruiken

In de negentiger jaren mocht ik in een commercial van Sire, Drank Maakt Meer Kapot Dan Je Lief Is, vertellen over stevig 'bieren' voor en na onze voetbalwedstrijden.

Pagina's