• Een zwarte kat op zwarte achtergrond met felgele ogen en de tekst 'muziektheatergroep Amersical speelt Amersicats'

    Richard van Essen

Amersical speelt 'Amersicats'

17-05-2018, 08:39 | Lezersnieuws | brenda hellenthal

Datum:

zaterdag 2 juni 2018, 14:30

Locatie:

Lieve Vrouwestraat 13 13
Theater de Lieve Vrouw
Amersfoort

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni speelt muziektheatervereniging Amersical uit Amersfoort de voorstelling 'Amersicats'. De drie voorstellingen vinden plaats op zaterdag 2 juni om 14:30 en 20:30 en zondag 3 juni om 14:30 in Theater de Lieve Vrouw.

Kaartjes zijn te verkrijgen via het theater of via de website van Amersical (www.amersical.nl).

De voorstelling In de voorstelling worden verschillende katten aan u voorgesteld met elk hun eigen karakter. Van schattige poezen tot felle katers, van levensgenieters tot boeven. Iedere kat heeft zijn/haar eigen nummer waarin zowel gezongen als gedanst wordt. Maar uiteindelijk draait het voor de katten maar om een ding: welke kat wordt er uitgekozen om te worden wedergeboren?

Over Amersical Amersical staat onder leiding van regisseur Susannah Iseger en zangcoach Hedwig van Rossum en speelt 'Amersicats' met 12 leden. Decor, kostuums en grime worden door de leden zelf verzorgd.

Voorgaande jaren speelden zij onder andere 'Swinging Sisters' 'De Mama Mia Musical', 'Oz!' en 'Vlucht'.

Amersical repeteert elke maandagavond van 20:00 - 22:15. Van september tot juni wordt er gewerkt aan een voorstelling. Meer informatie op www.amersical.nl

Komt u ook naar het Mersical-bal? 2 en 3 juni, Theater de Lieve Vrouw.

"Meriscalkatten kom dichterbij, Mersicalkatten wees fier, wees vrij. De Mersicalmaan glimt als kristal, Mersicals kom naar het Mersicalbal."