• Joubert in Boekhandel Riemer

    Boekencentrum

Bestseller-auteur Irma Joubert komt naar Boekhandel Riemer

13-10-2017, 08:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 18 oktober 2017, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Emiclaerhof 18, Amersfoort
Boekhandel Riemer
Amersfoort

Op 10 oktober is er een unieke roman verschenen: ''Het meisje uit het verscholen dorp', van de geliefde Zuid-Afrikaanse auteur Irma Joubert. Jouberts Nederlandse debuut, 'Het meisje uit de trein', werd een bestseller; sindsdien is er een grote groep liefhebbers van haar populair-historische romans.

Irma Joubert komt op woensdag 18 oktober naar Boekhandel Riemer, winkelcentrum Emiclaer, vertellen over dit nieuwe boek en over haar leven als schrijver.

Toegang gratis. Aanvang: 19.30. Het programma start om 20.00 uur. Meld je aan via deze link

https://boekhandelriemer.nl/activiteit-joubert-amersfoort/

Uniek aan deze nieuwste roman is dat Joubert er een deel van de Nederlandse verzetsgeschiedenis in verwerkt heeft, op basis van gedegen research. Ze beschrijft hoe het was om tijdens WOII te leven in de onderduikplek 'Het Verscholen Dorp', en ook de Slag bij Arnhem speelt een belangrijke rol. Zoals haar lezers van haar gewend zijn, brengt Joubert dit tot leven in onvergetelijke personages, en is er een prachtige link met Zuid-Afrika.

'Ik had nog nooit van deze Zuid-Afrikaanse auteur gehoord maar opeens zie ik haar boeken overal. Het tweede deel van een trilogie gelezen. Mooie vervlechting van feiten en fictie - een aspect van de Tweede Wereldoorlog dat ik nog niet kende, met een fijne romantische verhaallijn. Nu eerst maar eens deel 1 lezen.' - Libelle