• Bridge is een boeiend kaartspel

    Jaap Ravenhorst

Bridgecursus voor beginners

25-06-2017, 19:20 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 2 oktober 2017, 19:30 tot maandag 18 december 2017, 22:00

Locatie:

, Amersfoort
Adventcentrum Amersfoort
Amersfoort

Maandag 2 oktober 2017 begint een serie van 12 bridgelessen voor beginnende bridgers. De cursus is een aanrader voor iedereen die het bridgespel wil leren via een moderne methode. Ook als iemand kennis wil ophalen is het volgen van deze cursus geschikt. Bridge is een uitdagend kaartspel dat overal met veel plezier gespeeld kan worden.

Bij bridge wordt samen met een partner tegen andere bridgers gespeeld. Een spel bestaat uit bieden en spelen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te halen. Tijdens de cursus worden de regels van het bridgespel stap voor stap uitgelegd. Door rustig na te denken en in te spelen op de ontwikkelingen tijdens het spel wordt geprobeerd het maximale resultaat te halen. Dit klinkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Iedereen kan leren bridgen! Doordat telkens tegen een ander paar gespeeld wordt is bridgen een hele sociale sport. Bridge kan overal gespeeld worden. De spelregels zijn wereldwijd hetzelfde.

Jaap Ravenhorst geeft de lessen. Hij is een ervaren bridger en een gediplomeerd bridgedocent en brengt zijn kennis met veel geduld en humor aan anderen over.

De lessen starten maandag 2 10 2017 en eindigen 18 12 2017.

Locatie: Adventcentrum vlak bij het centrum van Amersfoort.

Opgeven of meer informatie? Stuur een e-mail naar ravenhorst.bridge@outlook.com