• De Hooge Narren bestaan 44 jaar!

    Menno Volmer

Carnavalsprogramma c.v. de Hooge Narren in De Faam

12-01-2018, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 9 februari 2018, 16:30 tot woensdag 14 maart 2018, 21:30

Locatie:

Hamseweg 5, Hoogland
De Faam
Hoogland

Van vrijdag 9 t/m woensdag 14 februari 2018 is het weer tijd voor het Hooglandse Carnaval. Carnavalsvereniging De Hooge Narren viert haar 44-jarig jubileum en carnaval op haar vertrouwde adres: Café De Faam, Hamseweg 5, Hoogland. Dit jaar trekt Prins KC de kar, zijn motto is "(Jubileum)Tour de Faam!". Dat belooft wat. Onderstaand het volledige feestprogramma.

Het Carnaval start op vrijdag 9 februari 2018. Om circa 16.30 uur wordt er in Café De Kolkrijst verzameld en om 17.30 uur vindt dan de DORPSOMDOOP plaats bij kruising Rondweg-Noord/Zevenhuizerstraat. Samen met CS De Eemschuumers wordt Hoogland omgedoopt tot ZANDKRUUERSGAT.

Op de vrijdagavond 9 februari is het tijd voor het eerste Hooge Narren-feest. De start heet natuurlijk PROLOOG. Deze avond treedt Patrick Willemse op; een gezellige zanger en DJ die de feeststemming goed op gang weet te brengen.

Op zaterdagmiddag is het tijd voor de Kinderoptocht: inschrijven voor de gratis deelname kan bij Basisschool De Biezen om 12.30 uur. De optocht vertrekt naar De Faam om 13.00 uur, waar om ca. 13.30 uur het gratis kinderfeest met poppentheater Cassiopeia begint.

Tijdens het DEMARRAGE BAL op zaterdagavond 10 februari is het tijd voor Feestbeest Jerick! Hij belooft ons een show vol Nederlandstalige feest-hits en een aantal bijzondere typetjes.

Zondag 11 februari lopen de Hooge Narren mee in de grote optocht van Hoogland. Aansluitend start om 15.00 uur het EPO BAL met Jeffrey Tanis en DJ Cor. Zij gaan zorgen voor verhoogde bloedwaardes op de zondagmiddag!

Op maandagmiddag 12 februari gaan de Hooge Narren eerst op bezoek bij Leo's Oord in Hoogland. Vanaf 13.00 uur organiseren zij daar voor bewoners en omwonenden een Carnavaleske Bingo! Die middag is er in De Faam een heuse tap-take-over! Oud Prins Oxydatie (Bert Roest) neemt vanaf 15.00 uur de tap van de Faam over. De toegang is gratis!

Met verzuurde benen gaan de Hooge Narren hun slotfeest in: op maandagavond 12 februari wordt er nog een feestelijk CRITERIUM verreden! Feestzanger Berry van den Brink zal er, samen met DJ Karim, voor zorgen dat de laatste rondes goed worden volbracht!

Op woensdag 14 februari wordt het Carnaval afgesloten met het traditionele HARINGHAPPEN, eveneens georganiseerd in De Faam. De entree is gratis, het is niet meer verkleed en het wordt vooral een hele gezellige middag.

Alle feesten zijn alleen toegankelijk met kaarten. Zie www.hoogenarren.nl.