CineSingle film

10-10-2018, 00:25 | Lezersnieuws | Piet Jan Moesbergen

Datum:

zondag 14 oktober 2018, 11:00 tot 15:00

Locatie:

Lieve Vrouwestraat 13
Theater/filmhuis De Lieve Vrouww
Amersfoort

Hallo CineSingles!

Jullie zullen op zondag 14 oktober vast de eventuele herfststormen trotseren om onze CineSingle film te bezoeken in Theater Film Caf? de Lieve Vrouw. Dat zouden wij heel gezellig vinden in elk geval. Vanaf 11 uur kun je koffie, taart en thee bestellen bij het Theatercaf? en staat het welkomstteam voor jullie klaar. Als je op tijd naar de inloop komt, heb je nog alle tijd om met koffie en leuke ontmoetingen de CineSingle zondag te beginnen.

Er staan dan twee gastheren voor jullie klaar en Gert, een van de gastheren, zal vlak voor de film begint een korte filminleiding verzorgen.

De film van oktober is Rafa?l. Regisseur van deze Nederlandstalige film is Ben Sombogaard, bekend van films als Knielen op een Bed Violen, De Tweeling, Bruidsvlucht, Kruistocht in Spijkerbroek en nog veel andere.

TRAILER zien van Rafa?l, klik op de link

MEER INFO over deze film https://lievevrouw.nl/specials/filmspecials/cinesingle/

DATA CineSingle: 14 oktober, 18 november, 9 december 2018

LUNCH. Na afloop lunchen we graag samen. We verzamelen na de film bij de uitgang van het Theatercaf?. Het is ook mogelijk dat je een lunchpakketje meeneemt en na afloop met anderen nog de stad ingaat. Om hiervoor belangstellenden te vinden is het mogelijk een oproepje te doen op de Facebookgroep of in de zaal voorafgaand aan de film je voorstel te doen. Maak daar gerust gebruik van.

KAARTJE. Zeker zijn van een kaartje? Of wil je niet zo lang in de rij staan bij de kassa? Bestel online en print je kaartje uit. Of haal het op een rustige tijd af tijdens de openingstijden van de kassa. Let op: Aan de kassa alleen pinbetalingen! https://lievevrouw.nl/info/ticketinformatie/

PROGRAMMA CineSingle op 14 oktober 2018 11.00 uur: Inloop met koffie in het Theatercaf? van De Lieve Vrouw met welkomstteam van CineSingle. Kom niet al om half 11 uur. Het Theatercaf? gaat namelijk open om exact 11 uur. Voor die tijd moeten de barmedewerkers het terras opbouwen en wil ons CineSingle team ook even de dag voorbereiden. 11.30 uur : Kassa gaat open 11.45 uur : We gaan richting Grachtzaal
11.55 uur : Welkomstwoordje en korte filminleiding 12.00 uur : Aanvang film

FILMDUUR: 1u45m

Graag tot ziens op 14 oktober. Hartelijke groeten,

Annemarie en Team CineSingle