• Cocktailworkshop door Richard Zijlstra

    Triple C

Cocktailworkshop bij eetlokaal Bartho 2.0 op zondag 28 januari 2018

14-01-2018, 14:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 28 januari 2018, 15:00 tot 17:00

Locatie:

Lage boog 10, Nieuwland
Eetlokaal Bartho 2.0
Nieuwland

Cocktail workshop bij eetlokaal Bartho 2.0 in Nieuwland, Amersfoort

De laatste zondag van de maand organiseert Bartho in de wintermaanden een bijzondere proeverij. Zo wordt 28 januari een cocktail workshop georganiseerd in samenwerking met Richard Zijlstra van Triple C uit Amsterdam en Hooghoudt.

De cocktail workshop bestaat uit 2 delen. In het eerste deel vertelt Richard Zijlstra alle in en outs over de wereld van de cocktail en laat hij zien hoe je op verschillende manieren cocktails maakt. In het tweede gedeelte ga je zelf aan de slag. Je krijgt een eigen werkplek om onder deskundige begeleiding je eigen cocktail creaties te ontwikkelen. Dus geen bestaande cocktails namaken, maar je eigen creativiteit zijn gang laten gaan. Hiervoor is een ruim assortiment aan distillaten, sappen en siropen aanwezig. Je hebt ruim de tijd om verschillende mixen te proberen en te maken.

Je mag al je creaties zelf opdrinken of je laat ze proeven aan je buurman/vrouw. Voor de mensen die geen alcohol drinken is alles in huis voor een non-alcoholisch cocktail.

De cocktail workshop wordt verzorgd door Cocktail en Barista kampioen Richard Zijlstra. www.beveragesolutions.nl/

Prijs en inschrijven:

De workshop wordt gehouden op zondag 28 januari en duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Meld je nu aan voor deze middag via reserveringen@eetlokaalbartho.nl Kosten: € 30,00 (inclusief 4 cocktails en diverse kleine hapjes).