• Comedy à la Thjum, met Kor en Paul

    N.v.t.

Comedy à la Thjum, met Kor en Paul

15-03-2018, 13:51 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 23 maart 2018, 20:30

Locatie:

Heiligenbergerweg 144
Stichting Nieuwe Erven
Amersfoort

Een tweemaandelijkse comedyshow waar echte mensen, echte verhalen vertellen. Wil jij keihard lachen? Wil jij de mensen waar je om gelachen hebt na afloop kunnen aanraken, je thuis voelen. Dat kan. Elke show neemt Thjum een aantal comedians mee uit het land om u de avond van uw leven te bezorgen. Wil jij nieuw talent zien voor ze arrogant en onuitstaanbaar zijn geworden? Kom dan nu! Snel! Ze zijn het al bijna!

Kor Hoebe is een allochtoon in schaapskleren. Hij is ook een Amsterdammer maar spuugt niet op mensen buiten de ring. Houd van rauw en eerlijk. Zijn stijl is energiek en kwetsbaar tegelijk. Naast stand up comedy geeft hij ook les in een jeugdgevangenis. En dat is een onbeperkte bron van anekdotes.

Paul London is eind 2012 in Nieuw-Zeeland begonnen als comedian. Binnen twee maanden stond hij al in de finale van de 'Raw Comedy Quest", een landelijke wedstrijd en niet veel later in de uitverkochte dubbelshow "Comfort Snail" met Brent McGuinness op het New Zealand Comedy Festival. Na een jaar er tussenuit te zijn geweest, is hij sinds 2015 op de Nederlands podia te bewonderen waaronder: Rotterdam International Comedy Festival, Tivoli Cloud Nine, Badaboom, East Side Comedy Night, Kantine Walhalla, Theater Walhalla en nog veel meer. Paul is observationeel met een rauwe rand. Naast stand-up comedian is Paul de grondlegger van de website http://www.8minuten.com/,/waar hij ook de podcast "8minuten meer..." presenteert.

Comedy ? la Thjum vindt plaats bij Nieuwe Erven in de grote zaal. Nieuwe Erven is een cultuur boerderij waar je kunt genieten van o.a muziek, theater en literaire voorstellingen.

Datum: vrijdag 23 maart 2018 Aanvang: 20.30 uur Zaal open: 20.00 uur Entree: ? 5,00 (aan de bar verkrijgbaar, pin only)