• Nieuw concert van Music on Chairs

  Music on Chairs
 • De Amersfoortse sopraan Henriette Feith treedt op samen met leden van het Apollo Ensemble onder leiding van David Rabinovich

  Cara Louwman
 • Leden van het Apollo Ensemble

  Studio Wierd
 • David Rabinovich, violist en artistiek leider Apollo Ensemble

  Studio Wierd

Concert 'Stabat Mater' van Luigi Boccherini

11-04-2016, 22:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 22 mei 2016, 15:00 tot 16:00

Locatie:

Amersfoort

Music on Chairs komt met een nieuw en bijzonder concert in de serie oorspronkelijke klassieke kamermuziekconcerten op zondagmiddag:

Het 'Stabat Mater' van Luigi Boccherini (1743-1805).

Een bijzonder en zelden geprogrammeerde compositie voor sopraan en strijkkwintet. Het zal worden uitgevoerd door de Amersfoortse sopraan Henriette Feith, en leden van het toonaangevende Apollo Ensemble, onder leiding van violist David Rabinovich. Ook staat het strijkkwartet in g klein op het programma.

Het concert vindt plaats op 22 mei 2016 van 15.00 - 16.00 uur in de Johanneskerk, Westsingel 30, in Amersfoort. Zaal open 14.30 uur.

Kaarten zijn à € 18,50 te reserveren en online te betalen via www.musiconchairs.nl en https://musiconchairs.nl/kaarten/.

Voor meer informatie : www.musiconchairs.nl, www.facebook.com/MusicOnChairs en info@musiconchairs.nl.

Over Music on Chairs

Music on Chairs organiseert korte, oorspronkelijke vocale kamermuziekconcerten in allerlei stijlen en bezettingen. Het biedt een podium voor de veelzijdige en soms ook minder bekende vocale kamermuziek. De concerten worden verzorgd door professionele musici van naam en vinden plaats in Amersfoort. Music on Chairs is een Amersfoorts initiatief van sopraan Henriette Feith en Angelique ter Weij (Communicatie &PR). Voor meer informatie: www.musiconchairs.nl.