• Xem en Elyna

    Hennie Schreuder

Dansen met je kleine vanaf 2 november in Amersfoort

21-10-2016, 12:11 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 2 november 2016, 10:47

Locatie:

Caraiben 6, Amersfoort
Kinder Belevings Centrum
Amersfoort

Mama Dances is er voor mama's (in spe), die willen dansen op fijne muziek met je baby in je armen of in je buik. Mama Dances is ontstaan uit de behoefte om de connectie te leggen tussen moeder en kind.

Uit onderzoek is gebleken, dat muziek en dans goed is voor de motoriek en taal van je kindje. Voor zwangere vrouwen geeft het de baby rust en herkenning. Hoe klein baby's namelijk ook zijn ze reageren op je stem, geluid, bewegingen en voelen jouw emoties aan. Met dansen activeren we een stofje in het lichaam, die je blij en ontspannen maakt. Dit fijne gevoel breng je over op je kleine!

Mama Dances biedt drie lessen aan; Zwangeren dans, Mama en New Born dans en Mama en Baby dans.

Bij zwangeren dans draait het om zingen, dansen en naar muziek luisteren wat heel ontspannend voor je baby werkt tijdens de zwangerschap .

Mama en New Born dans is er voor vrouwen, die lekker willen knuffelen met hun kleintje terwijl ze dansen met de kleine uk. Daarnaast richten we ons op het herstellen van het lichaam na een bevalling. Denk hierbij aan de coördinatie, core en uithoudingsvermogen.

Voor mama's die al wat grote kindjes hebben is het erg leuk om je kindje te bekend te maken met muziek, nieuwe bewegingen en plezier. En je wordt er zelf ook fit van!

Kom ook een les meedoen op 2 november 2016 in het KBC, Caraïben 6 te Amersfoort.