• De Brug zalen, Schuilenburgerweg 2

    HCC!SeniorenAcademie

Digitale veiligheid presentatie door HCC!SeniorenAcademie

05-04-2017, 19:30 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 11 april 2017, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Schuilenburgerweg 2, Amersfoort
De Brug zalen
Amersfoort

De presentatie gaat over Digitale veiligheid. Een veelomvattend onderwerp. Daarover willen wij u tijdens onze bijeenkomst bijpraten. Verschillende onderwerpen komen aan de orde zoals: Uw computer beveiligen, veilig Internet gebruiken, Internetcriminaliteit, Phishing, Malware, Identiteitsfraude, Ransomware, Spam, Hacking enz. Jammer genoeg is het niet mogelijk alle onderwerpen diepgaand uit te leggen. Wij geven u handvatten om thuis aan de slag te gaan.

U krijgt praktische informatie om zo veilig mogelijk gebruik van uw computer, programma's en Internet te maken. Ook bespreken wij de gevaren die u loopt na het ontvangen van ongewenste mail. Continue zult u aan uw veilige computergebruik moeten werken. Dat blijft een noodzaak.

Tijdens de bijeenkomst kunt u vragen over dit onderwerp stellen. Na de pauze kunt u ook andere computervragen stellen. Voor een gering bedrag is een syllabus beschikbaar, zodat u het besprokene thuis kunt nalezen.

Vrije toegang voor leden van de HCC!. Belangstellenden zijn van harte welkom om een keer gratis een bijeenkomst mee te maken. Zaal open om 13:30uur. Schuilenburgerweg 2.