Dinch organiseert culinair evenement!

16-08-2018, 14:43 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 30 september 2018, 14:00

Locatie:

5 restaurants in de binnenstad
Amersfoort

Dinch zondag 30 september actief in Amersfoort!

Restaurants ontdekken en nieuwe gerechten proeven, dat doe je tijdens de Dinch in Amersfoort op zondagmiddag 30 september. De middag start om 14.00 uur met een heerlijke amuse met aperitief en zal na een goed vullende maaltijd om 18.00 uur eindigen na een smaakvol dessert.

Dinch, een samenvoeging van dinner en lunch, verzorgt culinaire events waarbij wordt samengewerkt met lokale restaurants. Het concept is opgezet om deelnemers kennis te laten maken met restaurants in de regio, waarbij de restaurants tegelijkertijd de kans krijgen om hun specialiteiten te presenteren aan een (nieuw) groot publiek.

Dinch heeft al meerdere culinaire evenementen verzorgd in Noord-Holland (Hoorn, Alkmaar, Purmerend), maar doet nu ook andere steden in Nederland aan. Dit jaar voor het eerst een evenement in het hartje van Nederland. Ook Sneek en Noordwijk staan dit najaar nieuw op de kaart.

In Amersfoort heeft Dinch vijf toprestaurants geselecteerd (Dara, De Aubergerie, De Monnikendam, Jackie Brown en Sloop) die dit culinaire uitje tot een ware smaaksensatie zullen maken. Elk restaurant verzorgt een compleet verrassingsmenu (bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht), maar de deelnemers zullen elke gang in een ander restaurant nuttigen. Zo maken de deelnemers kennis met drie verschillende restaurants en kunnen ze overal de sfeer proeven. Ook de restaurants kunnen zich zo voor steeds een nieuw publiek goed op de kaart zetten. De restaurants liggen op niet meer dan 15 minuten lopen van elkaar.

Zin in wat anders op de zondagmiddag? Voor ?39.95 kunt u meedoen aan deze lekkere tijdsbesteding! Meer informatie leest u op www.dinch.nl .