• Dorpsdag Hooglanderveen 2017 - Wolter Kroes

    Dorpsdag Hooglanderveen

Dorpsdag Hooglanderveen

22-06-2018, 18:36 | Lezersnieuws | Dorpsdag Hooglanderveen

Datum:

zaterdag 30 juni 2018, 13:00 tot 23:00

Locatie:

Disselplein 6
Disselplein
Hooglanderveen

Voor de kinderen worden weer veel kinderactivi?teiten georganiseerd die de hele dag door te bezoeken zijn. Zo zijn er dit jaar: een Kinder? boerderij, Draaimolen,Eendjes vissen, Bungee Jump, Schminken, Kop van Jut, Boksbal, Rodeostier en Lachspiegels. Daarnaast geeft Clown Japie twee voorstellingen op het schoolplein. Voorafgaand aan de FIFA ?18 competitie kan er dit jaar door de jeugd ook de populaire game Fortnite worden gespeeld. Uiteraard hebben we ook weer veel muziek op het programma staan. Naast Animato en de Turfstampers verwelkomen we dit jaar het Boa Smartlappenkoor uit Amersfoort en komt Blinde Ed met zijn rauwe stem de planken kaalschuren.

Ook hebben we Frans Duijts, ??n van de populairste volkszangers van Nederland en bekend van ondere andere ?Jij denkt maar dat je alles magvanmij?,wetentestrikkenvoor een spetterend optreden. In de avond zal de fantastische coverband YourBand het muzikale feest voortzetten waar? na DJ Melvin de avond knallend zal afsluiten.

Verder staat de Dorps?dag vol met elementen die u van ons gewend bent; de Bourgondisch Bruisende Brunch, de braderie, veel gezelligheid, hapjes en drankjes.

We zien u graag op vrijdagavond 29 juni tijdens de Meezing Movie in het Maleweteringpark en zaterdag tussen 13.00 en 23.00 uur op het Disselplein voor de Dorpsdag.