• Maak jezelf beter door Echt Eten

    Branda Bas

Een blije buik door Echt Eten

30-01-2018, 09:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 16 februari 2018, 10:30 tot 13:30

Locatie:

Hobbemastraat 45, Amersfoort
Eet Echt Eten
Amersfoort

Elke dag weer dat opgeblazen gevoel, vooral vlak na het (avond)eten. Het rommelt voortdurend in je buik. Verstopping, diarree, een onregelmatig ontlastingspatroon en buikpijn verstoren je dagelijks leven. En afvallen, het lukt je maar niet. Zelfs je sociale contacten lijden er onder... Herkenbaar? Kom dan vrijdag 16 februari a.s. naar het Eetcafé en leer wat je dagelijkse voeding te maken heeft met je klachten. Hoe kun je door Echt Eten werkt aan een gezonde darmfunctie. Kom je ook?

In de Eetcafé's maak je kennis met natuurlijke voeding en leer je hoe voeding zelfs je medicijn kan zijn. We sluiten af met een (h)eerlijke lunch. De Eetcafé's zijn er voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe heerlijk 'Echt Eten' kan zijn en hoe je - door gezond en bewust te eten je gezondheid en vitaliteit steeds meer in eigen hand krijgt.

Voor meer achtergrondinformatie en aanmelden kun je terecht op www.eet-echt-eten.nl. Aanmelden kan ook via info@eet-echt-eten.nl. De kosten zijn € 32,50 per keer, inclusief een biolgische lunch.