Eerste Literair Diner in KAdECafé met Esther van Doorne

22-02-2017, 13:12 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 6 maart 2017, 18:30 tot 22:00

Locatie:

Eemplein 71, Amersfoort
KAdECafé
Amersfoort

Maandagavond 6 maart vindt, voorafgaand aan de Boekenweek met het thema "Verboden vruchten", het eerste Literair Diner plaats in het KAdECafé. De Amersfoortse schrijfster en communicatiedeskundige Esther van Doorne is aanwezig en vertelt over haar roman De Krokettenfabriek. Deelnemers zijn van harte welkom van 18.30 - 22.00 uur.

Terwijl Esther van Doorne vertelt over De Krokettenfabriek, geniet u van een driegangenmenu dat met liefde gemaakt is door medewerkers van het KAdECafé. Deze avond zorgt Echte Mannen voor bijpassende muziek. Zij spelen zelfgeschreven Nederlandstalige popsongs met pakkende melodieën en eigenzinnige teksten. Ook dichter Peter van der Leij (de runner-up bij de verkiezing tot stadsdichter van Amersfoort) is van de partij. Peter is woordkunstenaar en brengt tijdens het Literair Diner zijn werk ten gehore.

Aanmelden

Voor een bedrag van € 29,50 kunt u deelnemen aan het eerste Literair Diner en genieten van een driegangenmenu. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.bibliotheekeemland.nl. Er is plek voor maximaal vijftig personen, dus wees er snel bij.

In de planning

Zijn de kaarten uitverkocht of kunt u niet aanwezig zijn op 6 maart? De volgende Literair Diners staan gepland op maandagavond 10 april en 19 juni. Het tweede Literair Diner gaat over familieverhalen met onder andere Arjeh Kalmann en de nieuwe stadsdichter Eva Vleeskruijer. "Spelen met taal" is het onderwerp van de derde editie met onder andere Gaston Dorren, Henk Hardeman en Jolanda Oudijk.