• van links naar rechts Gerard Ruis, Wendelin Visser, Ronald Stout, Maarten Plug en Stijn Houtman

    Frans van Hal
  • Frans van Hal
  • Frans van Hal

Fout Volk speelt Tijd voor een Feest

02-02-2018, 17:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 februari 2018, 14:00 tot zondag 18 februari 2018, 22:00

Locatie:

Soesterweg 334, Amersfoort
Perron Expressie (Wagenwerkplaats)
Amersfoort

De Amersfoortse muziektheatergroep Fout Volk speelt op 17 en 18 februari de voorstelling 'Tijd voor een Feest!' bij Perron Expressie (Wagenwerkplaats). Kaarten zijn verkrijgbaar via www.facebook.com/foutvolk.

De drijvende kracht achter Fout Volk is Arjan Herstel. Hij tekende voor de muziek en de teksten van deze vertelling die gebaseerd is op de film Festen. De stevige muziek maakt dat de groep de voorstelling zelf typeert als een 'Rockatorium'.

Helge Klingefelt wordt 60 en dat wil hij groots vieren met familie, vrienden en zakelijke connecties in zijn prachtig afgelegen familie hotel op het Deense platteland.

Al snel blijkt dat niemand echt zin heeft in dit feest en dat de familie een groot geheim met zich mee draagt. Van de oudste zoon, Christiaan Klingefelt, wordt verwacht dat hij een speech houdt. Nog nooit is er ergens in de wereld zo'n speech gehouden en het "feest" komt daarna pas echt op gang.

Fout Volk is een Amersfoortse muziektheatergroep die al sinds eind jaren '90 diverse producties heeft gemaakt en dit steeds in verschillende samenstellingen heeft gedaan. De regie van deze voorstelling is in handen van Ronald Stout.

Datum: 17 februari 20.30u en 18 februari 14.00u

Locatie: Perron Expressie (Wagenwerkplaats), Soesterweg 334 Amersfoort

Entree: €10,- incl. een consumptie

Kaarten en info: www.facebook.com/foutvolk

Niet voor publicatie:

Foto's kunt u downloaden via deze link

Voor meer informatie en vragen:

Arjan Herstel

arjanherstel@gmail.com

Mob: 06 11125515