• Poster met line-up

    Sebe Emmelot

FuckUp Nights Amersfoort: vier het falen!

14-06-2018, 09:31 | Lezersnieuws | Martine Beernink

Datum:

donderdag 21 juni 2018, 20:00

Locatie:

Eemplein 71
KAdECafé
Amersfoort

FuckUpNights (FUN) is een wereldwijd concept, bedacht in Mexico door een groep jonge ondernemers, waarin bad practises in het zonnetje worden gezet.

We vieren het falen: In een tijd waarin we gewend zijn om vooral onze successen te delen, is het doel van de FUN juist om openheid te geven over wat er mis gaat en welke fouten je hebt gemaakt. Iedereen maakt ze, maar je hoort er zo weinig over. En dat terwijl je er zoveel van kan leren. FUN is een netwerkavond vol zakelijke flops, fiasco's en flaters, waarbij we onder het genot van een biertje stoppen met ons daarvoor te schamen.

Het concept is simpel: Tijdens FuckUpNights vertellen 4 sprekers over hun professionele missers, inschattingsfouten en tegenslagen binnen hun (voormalige) projecten. Kortom: they fucked up! Na afloop mag het publiek vragen stellen en er is gelegenheid om persoonlijke missers met elkaar te delen.

De line up van 21 juni 2018: 1. Herold Dat - Ex-militair, ondernemer en bekend van Expeditie Robinson 2017 2. Pim Haaksman - TV-kok en eigenaar van kookkado.nl 3. Marleen Bekker - Congrescabaretier, dagaanjager en podiumcoach voor ondernemers 4. Caroline Nijland - Algemeen directeur van Foundation Rural Energy Services