• Wie weet heeft u iets bijzonders

    MPO

Gratis taxatiedag

13-10-2017, 13:02 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 24 oktober 2017, 12:00 tot 16:00

Locatie:

Westsingel 47, Amersfoort
De Mannenzaal
Amersfoort

Gratis taxatiedag voor munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten in Amersfoort

Ergens slingeren nog postzegelalbums van opa op zolder. Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of….. Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, postzegels, papiergeld of oude ansichtkaarten. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, organiseert De Munten- en PostzegelOrganisatie (MPO) in Amersfoort in samenwerking met De Mannenzaal een GRATIS TAXATIEDAG op dinsdag 24 oktober. Wie deze dag zijn of haar verzameling of losse stukken gratis en deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in De Mannenzaal, Westsingel 47 in Amersfoort. Voor meer inlichtingen MPO, tel. 030-6063944.

Een gratis MPO-taxatie kan voorkomen dat een zeldzaam stuk verloren gaat of ongezien in de vergetelheid raakt en dat kan nooit de bedoeling zijn geweest van de verzamelaar. Wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!