• Stemmen op het Vathorst

    -

Het Vathorst College stemt!

05-02-2018, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 7 februari 2018, 00:00 tot woensdag 21 februari 2018, 07:00

Locatie:

Lovink 6, Vathorst
Vathorst College
Vathorst

Alle 4HAVO leerlingen gaan de komende 2 maanden schaduwverkiezingen organiseren op onze school. 21 maart zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad van Amersfoort. Op school gaan we proberen zoveel mogelijk leerlingen te laten stemmen op een van de partijen. Om te weten te komen waar ze op zouden willen stemmen moeten de leerlingen zich op verschillende manieren verdiepen in de verkiezingsprogramma's.

Wij zijn dus hard bezig om alle leerlingen van het vathorst college te laten stemmen. Wij vinden het belangrijk, ook als je nog geen achttien bent dat je al wat van de politiek afweet. Zo moeten de 4HAVO leerlingen van het vathorst de verkiezingen organiseren en verdiept in de verkiezingen in Amersfoort en omgeving.

Op het vathorst staan we voor zelfstandigheid, zo moeten daarom de leerlingen ook alles zelf regelen. De politici, het debat voor de leerlingen, de informatie die de kinderen nodig hebben en het stemmen natuurlijk.

We willen daarom ook zoveel mogelijk politici oproepen voor de verkiezingen op onze school! Zo geven we kinderen ook nu al mee wat later heel belangrijk wordt. Ook doen de docenten mee en deze mogen natuurlijk ook voor de echte verkiezingen mee stemmen! Dus kom snel en overtuig iedereen van uw standpunten! Tot snel!

Anne-Fleur van Roij

Vathorst College

4H1

Annefleur.roij@vathorstcollege.nl

06-46085398