• de medailles

    Mitchel Lensink
  • Westsingel

    -

Infoavond Marathon van Amersfoort

23-02-2018, 20:10 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 28 februari 2018, 19:45 tot 21:00

Locatie:

Kamp 25, Amersfoort
Runnersworld Amersfoort
Amersfoort

De zomer, de maand juni, de marathon van Amersfoort, dat alles kan nog erg ver weg lijken, zeker met het huidige winterse weer. Maar mocht je de hele of halve marathon van Amersfoort op zondag 10 juni willen lopen, dan is het interessant zijn om aanstaande woensdagavond, 28 februari om 20:00 uur langs te komen bij de Runnersworld aan de Kamp 25.

Dat het niet alleen nog even duurt voor deze mooie stadsmarathon van start gaat, is misschien maar goed ook, want dat geeft de mogelijkheid om je hier goed op voor te bereiden. Mocht je je aan deze mythische afstand willen wagen zul je natuurlijk op tijd moeten beginnen met trainen. Voor een goede voorbereiding op de 42 km. en 195 meter heb je natuurlijk een specifiek trainingsschema nodig. Middels het revolutionaire Sportrusten schema train je aan de hand van je eigen hartslagzones waarbij de maximale duurloop afstand 14 kilometer omvat.

Dit roept natuurlijk de nodige vraagtekens op als je weet dat de marathon 3x zo lang is. Daarom wordt volgende week woensdag avond een infoavond over dit Sportrusten Marathonschema georganiseerd.

Huub van Amersfoort, ja hij heeft zijn achternaam mee, zal deze avond uitleggen hoe het Sportrusten trainingsschema in elkaar zit en op wat voor manieren je zelf of onder begeleiding naar de marathon kunt trainen.

De entree is gratis..