Introductieochtend Opstellingen / Laagdrempelig kennismaken met opstellingen

22-02-2016, 14:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 13 maart 2016, 09:30 tot 12:30

Locatie:

Amersfoort

Een opstelling is een mooie manier om helderheid te krijgen over een vraag die iemand heeft. Therapeut, lifecoach en trainer Ada van Egdom maakt in haar werk regelmatig gebruik van opstellingen. Deelnemers zijn enthousiast over opstellingen, omdat ze direct duidelijk inzicht geven en helend werken, zowel voor mensen die de opstelling krijgen als voor de representanten.

Tijdens een opstelling vertegenwoordigen andere deelnemers (de zogenaamde representanten) datgene waar iemand meer zicht op wil krijgen. Een opstelling draait altijd om een vraag die iemand heeft. Er wordt gekeken welke elementen met deze vraag te maken hebben. Deze elementen kunnen dan opgesteld worden.

Hoe deze elementen zich verhouden tot elkaar en de vraagsteller, geeft een helder beeld van wat er speelt t.a.v. de gestelde vraag. Mensen die een opstelling hebben gedaan, geven bovendien vaak aan dat ze door de opstelling het gevoel hebben dat er al iets is veranderd.

De introductie biedt op laagdrempelige manier de gelegenheid om zelf een opstelling te ervaren en wordt gegeven op zondag, 13 maart van 9.30 - 12.30 uur bij Mens en Intuïtie in Amersfoort. Iedereen die nieuwsgierig is en antwoord wil vinden op een vraag is van harte welkom.

NB Een loting bepaalt wie er tijdens de ochtend een opstelling krijgt. Er is ruimte voor twee of drie opstellingen.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.echtom.nl.