• Jongerenkunstweek Amersfoort

    ..

Jongeren Kunstweek Amersfoort

27-06-2017, 15:10 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 11 juli 2017, 10:00 tot donderdag 13 juli 2017, 17:00

Locatie:

Eemplein Lutmastr, Amersfoort
Eemhuis
Amersfoort

11 tot en met 13 juli in het Eemhuis

Drie dagen vol workshops, kunst, ontmoeting en gezelligheid! Elke dag volg je twee workshops naar keuze. Denk aan theater, zang, dans, muziek, decorbouw, visagie, circus, regie en meer!

Samen met andere jongeren uit Amersfoort werk je naar een eindpresentatie. Het beloven drie heel bijzondere dagen te worden.

Deze dagen zijn 11 tot en met 13 juli in het Eemhuis te Amersfoort en is voor jongeren van 11 - tot 15 jaar.

Bijdrage: adviesprijs 95 euro, meer of minder mag ook.

Info: www.facebook.com/KWAmersfoort/

Opgave: Er zijn nog plekken over voor enthousiaste jongeren! (Let op: VOL=VOL). Dus, twijfel niet en geef je op via info.kunstweek@gmail.com

Initiatief en achtergrond

Deze week is een initiatief van Femke Wassenaar, leerlinge van 't Hooghe landt College in het kader van het vak Onderzoek en Ontwerpen en Alice Neuteboom, programmacoordinator van Vrolijkheid te Amersfoort.

Stichting de Vrolijkheid organiseert al meer dan 15 jaar kunstzinnige en creatieve activiteiten voor en met kinderen en jongeren in Nederlandse asielzoekerscentra. In de workshops van de Vrolijkheid kunnen deze jonge vluchtelingen hun ervaringen verwerken, hun verhaal vertellen en hun talenten ontwikkelen.

Zo ook al jaren in AZC Amersfoort. Femke en Alice wilden graag dagen organiseren waar jongeren uit AZC en andere Amersfoortse jongeren elkaar ontmoeten door middel van kunst en theater. Scholen voor de Kunst ondersteunt ons door middel van gratis locatie, paar workshopleiders en een financiele bijdrage.

Werk van Vrolijkheid steunen?

Wilt u niet meedoen, maar wel het werk van de Vrolijkheid in Amersfoort ondersteunen? Dat kan d.m.v. een donatie op IBAN: NL06INGB0009441116 ovv Vrolijkheid Amersfoort. Informatie: www.vrolijkheid.nl