• Abe vertelt

    Don Bakhuizen

Keltische verhalenavond met Abe

17-05-2018, 11:38 | Lezersnieuws | Abe van der Veen

Datum:

vrijdag 1 juni 2018, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Schothorsterlaan 21
Het Groene Huis
Amersfoort

Een sfeervolle avond in Park Schothorst met verhalen over stoere helden en dromerige elfen uit de Keltische cultuur. Bij een aantal verhalen zal ik muzikaal worden bijgestaan door Meidi Goh op viool en gamba. Het optreden is in het kleine openluchttheater naast het Groene Huis. Entree is gratis, de verhalenverteller gaat met de hoed rond.

Waar? In park Schothorst te Amersfoort. Parkeren bij het 'Groene Huis' Schothorsterlaan 21. Dan lopen naar het mini-amfitheater bij de zonnewijzer, oftewel vanaf het parkeerterrein naar rechts, met de bocht mee naar links, en na een paar meter een klein paadje in naar links en je bent er! (ca. 3 minuten lopen, let op de kartonnen bordjes met ABE) Kan je het echt niet vinden bel dan voor 20:00 0618035303! Bij voorspelde regen tussen acht en tien zal het vertellen plaatsvinden in de Middeleeuwse boerderij, dan nog twintig meter doorlopen en voila!

Wie: Iedereen van 12+ Ik vertel op volwassen nivo, dus met kans op seks en/of geweld.

Wanneer: vrijdag 1 juni 20:00-22:00 (Met pauze van een kwartier rond 21:00) Kom ruim op tijd, want ik begin stipt.

Kosten: Een gulle bijdrage in de hoed van de verteller deponeren in de pauze wordt gewaardeerd, neem dus svp contant geld mee!!

Ik neem ook mijn - eind vorig jaar - uitgebrachte boek mee: 'witte wieven, weerwolven en waternekkers.

Wat is verder handig om mee te nemen?: Alles wat bijdraagt tot gezelligheid. Suggesties: een kussentje oid (je zit nl. op steen), een extra trui/kleed oid als het fris wordt, muziekinstrument voor tussen de verhalen door, een drankje en een hapje. (Er is geen catering aanwezig!) www.abedeverteller.nl