Kennismaken met systemisch (lichaams)werk

21-08-2018, 10:37 | Lezersnieuws | Jessica Pepermans

Datum:

vrijdag 31 augustus 2018, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Snouckaertlaan 7
Mums&More
Amersfoort

Systemisch werk(?opstellingen?) is een methode waarmee je snel inzicht krijgt in de diepere oorzaken van terugkerende situaties. Dat kunnen situaties in je werk zijn of in je priv?-leven. Bijvoorbeeld in de relatie(s) met mensen op je werk of priv?, bij terugkerende fysieke klachten of bijvoorbeeld gevoelens die je in de weg zitten

Yvonne Woordes (systeemcoach) en Jessica Pepermans (holistisch coach) laten je deze avond kennis maken met een opstelling in de ruimte en een opstelling via het lichaam.

Bij de eerste vorm plaats je de mensen en datgene wat bij de vraag hoort in de ruimte. Bij een lichaamsopstelling verken je, liggend op een massagebank of zittend naast je coach, waar het wel of niet stroomt in je lijf. Je coach begeleidt je daarbij, eventueel geholpen door een representant. Voor deze opstellingsvorm hoef je niet per s? een vraag in te brengen.

Iets voor jou? De avond is bedoeld voor iedereen die bezig wil zijn met zijn/haar eigen persoonlijke ontwikkeling en kennis wil maken met systemisch werken. Je kunt als representant deelnemen, zelf een vraag inbrengen of alleen ervaren en kijken wat er gebeurt. Het representeren of meekijken is (ook) een bijzondere ervaring, meestal leert het je ook iets over jezelf.

Deelname kost ?17,50 pp. Aanmelding vooraf is prettig en kan per mail (info@jessicapepermans.nl) of telefoon (sms, app). Op de site www.jessicapepermans.nl vind je meer info. Bel of mail ook gerust als je nog vragen hebt.