• Logo Koningsdag

    geen

Koningsdag De Nieuwe Stad 2018

09-04-2018, 11:50 | Lezersnieuws | Sem Wennekes

Datum:

vrijdag 27 april 2018, 10:00

Locatie:

Oude Fabriekstraat 20
De Nieuwe Stad
Amersfoort

Laat je verrassen op Koningsdag in De Nieuwe Stad

Amersfoort, 27 april 2018 ? Op Koningsdag is er van alles te doen De Nieuwe Stad in Amersfoort. De Nieuwe Stad kleurt oranje op Koningsdag, voor en door jong & oud. Het is een plek waar je verrast wordt door leuke hebbedingetjes en speelgoed op de kleedjes & kraampjes-markt, waar je spelletjes kan spelen en waar je met vrienden, familie of gezin relaxed kan proosten op de Koning.

Reserveer nu gratis je kleedje Of huur een kraampje zodat je verzekerd bent van een plek: http://koningsdagdenieuwestad.nl/inschrijfformulier/

Activiteiten Tijdens Koningsdag in De Nieuwe Stad zijn er optredens van verschillende Amersfoortse artiesten, kleedjes & kraampjes waar volwassenen en kinderen voor een habbekrats leuke hebbedingen kunnen kopen en er is vermaak voor iedereen. Van een levensgrote 4 op een rij, XL Cactus, Jenga XL , Reuzenspiraal en Knock the Blox tot een biertuin voor volwassenen. Ook de lokale restaurants op het terrein zoals Het Lokaal, Hoog Vuur en KROAST hebben hun deuren geopend voor heerlijke hapjes en drankjes. Meer informatie is te vinden op www.koningsdagdenieuwestad.nl.

Koningsdag in De Nieuwe Stad begint om 10.00 uur en duurt tot 20:00 uur, het terrein is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar gezelligheid.

Meer informatie Kijk voor meer informatie over Koningsdag in De Nieuwe Stad op: www.koningsdagdenieuwestad.nl

Social media: https://www.facebook.com/koningsdagdenieuwestad.nl

Contact info@koningsdagdenieuwestad.nl Timo Braeken, Zinin! Events 06 ? 28737938

Deze Koningsdag wordt mede mogelijk gemaakt door De Amersfoortse Oranje Vereniging. De AOV heeft als doel om op en rond Koningsdag activiteiten te organiseren voor jong & oud in het stadshart van Amersfoort waarbij het vieren van deze dag met elkaar centraal staat.

Zinin! Events is een evenementenbureau gevestigd in De Nieuwe Stad, Amersfoort. Actief betrokken bij evenementen in de stad. Om het Oranjegevoel op Koningsdag samen te beleven zet Zinin! Events zich in om dit jaar Koningsdag te vieren in De Nieuwe Stad.