Leger des Heils Midden Nederland viert Burendag

13-09-2017, 15:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 23 september 2017, 00:00

Locatie:

, Amersfoort
Zie hier per locatie: www.legerdesheils.nl/midden-nederland.
Amersfoort

Utrecht, 11 september 2017

PERSBERICHT

Leger des Heils Midden Nederland viert Burendag

Amersfoort - Zaterdag 23 september staat volledig in het teken van de buurt. Het Leger des Heils maakt graag gebruik van deze dag om de buurten waar zij actief is te ontmoeten. Dit doen zij door diverse activiteiten te organiseren op verschillende locaties in de provincie en daarbuiten. De hele buurt is welkom voor koffie en thee met taart, een rommelmarkt, springkussen of een van de vele andere activiteiten.

"Burendag is er met en voor de buurt" licht Jan Jans, directeur Leger des Heils Midden Nederland toe. Op deze dag komen buurtbewoners samen, leren elkaar beter kennen en zo ontstaat verbinding. Om deze reden organiseert zij vanuit veel vestigingen een speciale activiteit waarbij heel de buurt welkom is. "Als Leger des Heils weten we dat we geen 'gewone' buren zijn. De drempel is hierdoor soms iets hoger om zomaar in gesprek te komen met elkaar. Maar op Burendag is er letterlijk en figuurlijk geen drempel. Je kunt elkaar op straat onder genot van een bakje koffie beter leren kennen. Daarom doen we als Leger des Heils graag mee aan dit jaarlijkse evenement."

In Amersfoort kan er bij locatie Hirundo een lekkere pannenkoek worden genuttigd en is er een springkussen voor de kinderen. Bij locatie Springplank zijn buurtbewoners welkom om oud Hollandse spelletjes te spelen. Ook worden er vogelhuisjes gemaakt voor in de straat. Op diverse andere locaties van het Leger des Heils, bijvoorbeeld in Utrecht, Ondiep en Kanaleneiland worden ook activiteiten aangeboden. Voor meer informatie over tijden, activiteiten en locaties: www.legerdesheils.nl/midden-nederland.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor vragen kunt u contact opnemen met Griëtte Vonck, communicatieadviseur.

Leger des Heils Midden Nederland, tel. 06 - 11 81 11092

www.legerdesheils.nl/midden-nederland