• Lezing en kennismaking Droomopstellingen.

    Miek Kieft

Lezing en kennismaking Droomopstellingen

04-10-2017, 15:31 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 18 oktober 2017, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Egidiushof 9, Amersfoort
Egidiushof 9 Amersfoort
Amersfoort

Uitleg en demonstratie van droomopstellingen. Een droomopstelling is geïnspireerd door het werk van de systeemtherapeut en filosoof Bert Hellinger. Bij dit opstellingenwerk wordt aan andere aanwezigen gevraagd of zij elementen uit jouw droom willen representeren. Bij de representant kunnen vervolgens veranderingen opkomen in de lichamelijke gewaarwordingen en gevoelens, in beeld en woorden. Deze worden vervolgens tot uitdrukking gebracht. Zo kunnen verborgen eigenschappen, krachtbronnen, schaduwdelen, verborgen verlangens, wensen, verstrikkingen en patronen aan het licht komen.

De dromer kan soms getuige zijn van de opstelling en soms zelf ook actief deelnemen. Een voorbeeld: een timide iemand droomt dat hij of zij achtervolgd wordt door een angstaanjagende leeuw. De dromer is het contact met zijn of haar leeuwenkracht in het dagelijks leven wellicht kwijt geraakt. Een representant wordt gevraagd in de leeuwenkracht van de dromer te gaan staan. Ineens ziet de dromer zijn/haar kracht voor zich staan en kan daarmee contact maken. Welke boodschappen krijgt de dromer van de opgestelde droombeelden?

Wie geeft deze lezing?

Ik ben Wies van Olst, hypnotherapeut. Ik heb sinds 18 jaar een therapeutische praktijk voor mensen met psychische, emotionele of lichamelijke problemen. In mijn praktijk maak ik onder andere gebruik van de volgende behandelvormen: gesprekstechnieken, regressie- en reïncarnatietheapie, hypnotherapie, innerlijk kind therapie, deelpersoonlijkhedentechniek( Voice Dialogue) , NLP en systemisch werken.

Wanneer: Woensdag 18 oktober van 20.00 - 22.00 uur.

Prijs: € 7,50

Waar: Egidiushof 9, 3813 CP Amersfoort.

www.wiesvanolst.nl Graag opgave via info@wiesvanolst.nl