• Geshe Ngawang Zopa

    Jan Paul Kool

Lezing Tibetaans boeddhisme

09-10-2016, 14:10 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 17 oktober 2016, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Zandkamp 30, Hoogland
Pure Balance
Hoogland

De Tibetaanse Lama, Geshe Ngawang Zopa, geeft een lezing over De drie verschillende resultaten van karma op maandagavond 17 oktober bij Pure Balance aan de Zandkamp 30 te Hoogland. Karma is de wet van oorzaak en gevolg. Het is belangrijk om na te denken over je activiteiten en de gevolgen ervan. De gevolgen kunnen onderverdeeld worden in: volledig rijpende gevolgen; gevolgen overeenkomstig de oorzaak en gevolgen die de situatie bepalen. Bijvoorbeeld niet doden zal als resultaat een lang leven hebben; beoefening van vrijgevigheid zal als resultaat rijkdom hebben. Een praktische handreiking ondersteund door meditatie.

Door zijn warme en inspirerende persoonlijkheid heeft Geshe Ngawang Zopa niet alleen het vermogen zijn kennis met ons te delen, maar het ook dicht bij onze belevingswereld te brengen. Geshe Ngawang Zopa is volledig bevoegd en bekwaam om zijn kennis met ons te delen via de vertaling Tibetaans-Nederlands van Berthe Jansen, die ook al hoog gekwalificeerd is.

De lezing is voor iedereen toegankelijk en je hoeft geen boeddhist te zijn of te worden. Bijdrage: € 12,50, aanvang 19.30-21.00 uur, aanmelding per e-mail: contact@boeddhasgompa.nl of telefoon 06-46610025. Meer info: www.boeddhasgompa.nl en www.facebook.com/stichtingbg