• Suzanna Jansen

    Tessa Posthuma de Boer
  • Pauperparadijs besteller van Suzanna Jansen

    Uitgeverij Balans

Lezing van Suzanna Jansen (Pauperparadijs) bij Boekhandel Riemer

13-01-2018, 20:00 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 26 januari 2018, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Emiclaerhof 18, Amersfoort
Boekhandel Riemer
Amersfoort

Suzanna Jansen, bekend van de bestseller "Het Pauperparadijs" geeft vrijdagavond 26 januari een lezing over haar nieuwste boek 'Ondanks de zwaartekracht' bij Boekhandel Riemer in het winkelcentrum Emiclaer - Amersfoort.

Het nieuwe boek van Suzanna Jansen is een persoonlijke zoektocht naar de vraag: wat gebeurt er als je je dromen najaagt? En wat als je dat niet doet? Ondanks de zwaartekracht is een even meeslepend als ingenieus vlechtwerk van drie levensverhalen. Het is een boek over toekomstvisioenen, de noodzaak van kunst, en over wat een mens tot mens maakt. Suzanna Jansen neemt de lezer mee van de avant-garde scene in Berlijn en Parijs, via de onzekere jaren dertig, langs de klippen van de oorlog en de wederopbouw. Gaandeweg toont ze welke sporen de dromen van honderd jaar geleden hebben nagelaten in onze tijd.

Suzanne vertelt vrijdagavond 26 januari bij boekhandel Riemer over haar levensverhaal, hoe haar eigen mislukte droom aanleiding was tot het schrijven van het boek "Ondanks de zwaartekracht" en wat het kost om je dromen na te jagen. Na de lezing is er ruimte om haar te ontmoeten en vragen te stellen.

De lezing start 26 januari om 20.00 uur. Toegang is gratis.

Wel van te voren aanmelden via www.boekhandelriemer.nl/activiteiten of in de winkel.