• Het publiek tijdens een vorige discussie

    Onbekend

Lokaal Media Centrum organiseert discussie over Amersfoortse probleemjongeren

22-02-2017, 15:51 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 1 maart 2017, 19:00 tot 20:00

Locatie:

Eemplein 71, Amersfoort
Het Eemhuis
Amersfoort

RTV Utrecht, de Stad Amersfoort en de Bibliotheek Eemland (ofwel het Lokaal Media Centrum) slaan opnieuw de handen ineen en vragen aandacht voor de manier waarop de gemeente Amersfoort omgaat met probleemjongeren. Om die reden organiseert de Bibliotheek Eemland een discussie in het Eemhuis op woensdag 1 maart van 19.00 - 20.00 uur met als onderwerp "Hoe gaat Amersfoort om met probleemjongeren?" Na afloop is er ruimte voor een nabespreking.

Na de discussie "Nieuw in de straat" en "Investeert Amersfoort voldoende in sport?", zijn de probleemjongeren in de gemeente Amersfoort dit keer het onderwerp van gesprek. Aanleiding voor dit onderwerp zijn onder andere de gebeurtenissen tijdens afgelopen jaarwisseling. Burgemeester Bolsius zal aanwezig zijn en meediscussiëren. Daarnaast komen ook verschillende politici van de gemeente Amersfoort, buurtbewoners en jeugdwerkers. Eva Brouwer van RTV Utrecht is deze avond de ervaren discussieleider.

Aanmelden

Om deel te nemen aan de discussie in het Eemhuis, kunt u zich van te voren aanmelden via www.bibliotheekeemland.nl om zeker te zijn van een plek. De toegang is gratis.