• Binary Data masoeksadjaamersfoort
  • De vrijwilligers van Stichting Pelita. De Drijfveer achter iedere Masoek Sadja.

    Jacqueline Kriele
  • Bezoekers Masoek Sadja

    Jacqueline Kriele

Masoek Sadja Familie Dag

30-05-2018, 09:36 | Lezersnieuws | Lola van Ruler

Datum:

zaterdag 9 juni 2018, 13:30 tot 17:00

Locatie:

Weberstraat 2
Wijkcentrum Het Klokhuis
Amersfoort

Een keer per maand opent Wijkcentrum Het Klokhuis zijn deuren voor de Stichting Pelita. Zij organiseren dan een Masoek Sadja. Tijdens deze Indische middag staat de Indische cultuur centraal, de warmte, gezelligheid, muziek en het eten. Voor slechts ? 4,00 entree kunt u de hele middag genieten.

Nu komt er eens wat anders. Een Masoek Sadja Familie dag. GEEN ENTREE! Gratis inloop.

Sinds de interesse in de Masoek Sadja enorm toeneemt, willen wij laten zien wat zo een middag inhoud. Vandaar de familie dag. Het is een gelegenheid om eens vrijblijvend binnen te wandelen en zodoende de gezelligheid op te snuiven.

Tijdens deze familie dag wordt het eten verzorgd door twee lokale cateraars uit Amersfoort. Toko Lo, d? Indische bakery & catering is aanwezig met es tjendol met hand geschaafd ijs, Indische zoete koekjes, hartige snacks en vers gebakken pisang goreng (gefrituurde banaan). Daarnaast is Dua Kunci, Indonesische Catering, aanwezig om de sat? vers ter plaatse te grillen. Ook kunt u bij hen terecht voor een portie Gado Gado (groente salade met pinda saus).

Verder verwachten wij hoog bezoek van de enige echte, Tante Lien en A?s Lawalata. De muzikale noot wordt verzorgd door Edu Schalk en Free Line. Daarnaast is er een echte vlieger workshop, verzorgd door Ruben Agaatsz.

De deuren zijn geopend vanaf 13:30 uur t/m 17:00 uur, geen entree. Locatie : Buurthuis Het Klokhuis, Weberstraat 2. Bereikbaar met stadsbus 8, halte Euterpeplein. Amersfoort

Meer informatie over Stichting Pelita: De stichting kreeg de naam Pelita, naar een olielampje dat in de tropische nachten vaak langs de onverlichte wegen en op de berghellingen als lichtbaken diende. Pelita neemt de sociale, culturele en historische context als uitgangspunt van de hulp- en dienstverlening. Alleen zo is maatwerk mogelijk. Maatwerk dat gestalte zal krijgen in bij de groep passende diensten en voorzieningen bij een brede Indische welzijnsinstelling. In het wijkcentrum Het Klokhuis organiseren zij eens per maand een Masoek Sadja.