Na de cursus is 82% rookvrij

22-08-2017, 19:10 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 20 september 2017, 19:30 tot woensdag 8 november 2017, 00:00

Locatie:

Engweg 7, Hoogland
Dorpshuis De Neng
Hoogland

Ongeveer een kwart van de volwassenen rookt en driekwart van hen zou graag willen stoppen. Maar stoppen met roken is niet gemakkelijk, zo leert de ervaring.

Voor wie daarbij een extra steuntje in de rug goed kan gebruiken, start Aty de Jong op woensdagavond 20 september in dorpshuis De Neng in Hoogland weer de succesvolle groepstraining 'Rookvrij! Ook jij?'.

'Rookvrij! Ook jij?', georganiseerd door SineFuma, is één van de hoogst scorende ondersteuningsmethoden om te stoppen met roken. De cursus wordt gegeven door Aty de Jong, gecertificeerd trainer. Het grote succes van de trainingen is te danken aan de combinatie van het stoppen in groepsverband, deskundige begeleiding en het gebruik van een hulpmiddel zoals een nicotinevervanger of medicatie.

82% rookvrij

De training bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur op woensdagavond. Je stopt niet direct met roken, dat gebeurt pas na twee weken voorbereiding. Dat iedereen bij de derde bijeenkomst tegelijk stopt, werkt erg motiverend.

82% van de deelnemers is na afloop van de cursus rookvrij.

De groepstraining wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars volledig vergoed. Het eigen risico kan wel van toepassing zijn.

Data en aanmelden

De training start op woensdag 20 september van 19.30-21.00 uur, in dorpshuis De Neng, Engweg 7 Hoogland. Aanmelden kan tot 13 september via www.rookvrijookjij.nl, door een mailtje te sturen naar: info@rookvrijookjij.nl of door te bellen naar (076) 88 95 195.