• Nordic walking clinics van atletiekvereniging Altis

    Marcel Snippe

Nordic Walking clinics in Leusderkwartier

25-09-2017, 15:01 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 10 oktober 2017, 15:00 tot 16:00

Locatie:

Woestijgerweg 3, Amersfoort
Wijkhuis de Driehoek
Amersfoort

Vanaf dinsdagmiddag 10 oktober organiseert atletiekvereniging Altis drie Nordic Walking-clinics vanuit Wijkhuis de Driehoek in Leusderkwartier. Deelname is kosteloos.

De Nordic Walking clinics vormen een onderdeel van Wandelfit. De wandeltrainingen van Wandelfit richten zich in Amersfoort op mensen met reumatische en aanverwante klachten.

Bij Nordic Walking wordt gebruik gemaakt van stokken, ook wel poles genoemd, die de gewrichten in benen en heupen ontlasten. Mensen met (reumatische) klachten kunnen hier baat bij hebben. Ook verhoogt het gebruik van de stokken het wandeltempo.

De Nordic Walking-clinics zijn op drie opeenvolgende dinsdagen, te weten 10 oktober, 17 oktober en 24 oktober. De start is om 15.00 uur vanuit Wijkhuis de Driehoek aan de Woestijgerweg 3.

De clinics duren een uur en worden afgesloten met een kop koffie of thee in het Wijkhuis.

Deelname aan de clinics is kosteloos. Na de clinics kunnen deelnemers wekelijks blijven Nordiccen en sportief wandelen door lid te worden van Altis.

Aanmelden voor de Nordic Walking-clinics kan via wandelfit@altis.nl. Bellen kan met Marcel Snippe (06 235 44 968). Meer informatie staat op de site van Altis : www.altis.nl (zoekterm: Wandelfit).