• Cloud7

    Megan Karlas

Ondernemend Amersfoort opgelet!

12-01-2018, 12:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 24 januari 2018, 15:15 tot 21:00

Locatie:

, Amersfoort
Stadhuis Amersfoort
Amersfoort

De Hogeschool Utrecht opent op woensdag 24 januari haar poort naar talent.

Cloud7 organiseert in samenwerking met Gemeente Amersfoort, HoogeveenLuigjes Groep en ING bank hét ondernemersevent van Amersfoort!

Op Koppelpoort komen studenten en docenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management en de minor Ondernemerschap samen met ondernemers uit de regio Amersfoort. Community building en samenwerking tussen beide partijen wordt gestimuleerd, want zij hebben elkaar veel te bieden!

Voor studenten is samenwerken met gevestigde ondernemers en bedrijven belangrijk. Zij kunnen kennis verzamelen, opdrachten uitvoeren en niet te vergeten; kennisdelen. De studenten hebben kennis over diverse vakgebieden en bijkomende ondernemersactiviteiten. Het jonge talent heeft veel te bieden.

Deze studentondernemers leren op de opleiding veel over het ondernemerschap, maar zij leren daarnaast ook graag van gevestigde ondernemers! De aansluiting tussen studie en praktijk is een vereiste om de ondernemers van de toekomst een succesvolle loopbaan te geven.

Een vol programma waarbij alle bezoekers kennis kunnen maken met elkaar, de Hogeschool Utrecht en het onderwerp samenwerken. De studenten en docenten maken graag de start tot samenwerkingsverbanden met ondernemers.

De laatste kaarten zijn in de verkoop gegaan. Schrijf je in op www.wijzijncloud7.jimdo.com en loop deze unieke kans als ondernemer niet mis!