• Kookstudio Hoeve Den Akker

Ondernemers uit Amersfoort e.o netwerken tijdens het koken!

19-02-2016, 10:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 16 maart 2016, 19:00 tot 22:00

Locatie:

Amersfoort

Amersfoort in Bedrijf organiseert 8 maal per jaar een event voor ondernemers binnen de gemeentelijke grenzen van Amersfoort en direct er omheen liggende plaatsen.

Het betreffen seminars, bedrijfsbezoeken en borrels. Informeel, gezellig maar wel effectief.

Op woensdag 16 maart zijn de ondernemers te gast bij Kookstudio Hoeve den Akker in Nijkerk voor een kookworkshop kosteloos aangeboden door PartyZ Kookworkshops en live catering. In deze sfeervolle boerderij uit 1883 zullen wij samen mooie gerechten maken en proeven. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Serva Volvo en Rovam Citroën.

Om 18.45 is de ontvangst met een hapje en een drankje bij Hoeve den Akker in Nijkerk . De avond duurt tot 22.00 uur. Ondernemers uit Amersfoort e.o die interesse hebben in de netwerkclub Amersfoort in Bedrijf zijn ook welkom, zelfs als je nog geen lid bent. Hiervoor is aanmelden wel nodig via amersfoort.ondernemersinbedrijf.nl. De avond is kosteloos voor iedere ondernemer. Er is een maximaal aantal deelnemers waarbij leden voorrang hebben.

Netwerken blijft van groot belang voor ondernemers. Samenwerken, meer omzet genereren maar ook bestaande relaties onderhouden en nieuwe contacten opdoen. Vaak is gezelligheid belangrijk, maar bovenal de effectiviteit ervan op korte of op langere termijn. De netwerkclub Amersfoort in Bedrijf komt 8 keer per jaar bij elkaar.

Amersfoort in Bedrijf is een onderdeel van Ondernemers in Bedrijf, inmiddels actief in 27 regio's met ruim 2200 aangesloten ondernemers.

Ook aanmelden als ondernemer voor deze avond of meer informatie? Kijk op: amersfoort.ondernemersinbedrijf.nl.