• Food for thought

    -

Opening ZIN~VOL 15 januari 2018; ZIN~VOL brengt happiness tijdens Blue Monday

09-01-2018, 10:20 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 15 januari 2018, 12:00 tot 17:00

Locatie:

Printerweg 10, Amersfoort
ZIN~VOL
Amersfoort

Aankomende maandag is het Blue Monday. De dag waarop we ons treurig of neerslachtig voelen door gebrek aan financiën, vitamine D en de vakantie nog ver weg lijkt. Om op deze dag geluk en gezelligheid te brengen opent het restaurant ZIN~VOL haar deuren aan de Printerweg 10 in Amersfoort voor jou.

Je bent vanaf 12:00 uur van harte welkom om samen met collega's, vrienden of familie te proosten op ZIN~VOL! Er staan lekkere hapjes en proeverijtjes voor je klaar die je gratis mag komen proeven. Als tegenprestatie verwachten we alleen je feedback en jouw glimlach.

Ingrediënten voor een middag vol happiness:

• Proeverij van chocolade en thee onder leiding van een theesommelier: chocolade stimuleert endorfine en zorgt voor een happy moment. Leer van een specialist over tea and chocolatpairing.

• Live muziek: muziek maakt gelukkig, brengt sfeer en zorgt voor een stemming. ZIN~VOL verzorgt up tempo muziek met een vrolijke noot.

• Complimentenservice: ontvang een compliment en ervaar een glimlach

• Een ZIN~VOL cadeautje: zomaar een cadeautje van ZIN~VOL omdat geven een goed gevoel geeft.

• Proef diverse brain boosters: ervaar het effect van gezonde ingrediënten voor vitaliteit van lichaam & geest.

ZIN~VOL werkt vanuit de filosofie MI CASA SU CASA. Wij zetten de keuken vol met vers brood, kleurrijke en gezonde saladeverrijkers, lokale zoete lekkernijen en op aanvraag bakken wij ook kroket of een uitsmijter. Voel je vrij om je eigen gerecht samen te stellen, je kruiden te knippen, je eigen tosti te grillen of je fruit tot een smoothie te laten mixen. Jij bent thuis in onze keuken. Wij lopen rond voor assistentie, advies en een praatje.

Naast smaakvol en vers eten zijn er bij ZIN~VOL ook gifts & books te koop. Dit blurred concept biedt food for thought en we dagen je tijdens de opening uit een van onze fooddilemma's op te lossen.