• Kinderkledingbeurs vathorst oktober 2016

    E de Voogd

Organisatie geeft vervolg aan succes kinderkleding- en speelgoedbeurs in Hart van Vathorst

06-03-2017, 15:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 18 maart 2017, 10:00 tot 12:00

Locatie:

Angelinapolder 1, Vathorst
Hart van Vathorst
Vathorst

Liefhebbers van tweedehands kinderkleding en speelgoed kunnen op zaterdag 18 maart tussen 10 en 12 uur terecht in Hart van Vathorst tijdens de tweede editie van de Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Vathorst. Meer dan 50 particuliere verkopers bieden hier hun kleding en speelgoed aan.

Vivian Vietje en Esther de Voogd zijn de organisatoren achter het evenement dat in oktober 2016 voor het eerst plaats vond. Met succes want de opkomst was hoog. Ze zijn blij met het succes. Beiden zijn jonge moeders en sterk betrokken bij Vathorst en omgeving. Vivian als verloskundige en Mamacoach Amersfoort en Esther is werkzaam in Hart van Vathorst waar regelmatig activiteiten en evenementen voor de wijk worden georganiseerd.

Tijdens de beurs is er in Hart van Vathorst naast de beurs van alles te doen rondom de Open dag van de Zorg. Kindercentrum Bzzzonder verzorgt een springkussen voor de kinderen en in het restaurant is er naast het gebruikelijke huisgemaakte gebak en lunch ook wat lekkers voor de kinderen.

Meer informatie over de beurs is te vinden op de Facebookpagina van het event (facebook.com/kinderkledingbeursvathorst). Hart van Vathorst is gelegen aan de Angelinapolder 3 in Vathorst. In het pand zitten naast een kerk ook twee zorginstellingen, een kindercentrum en bevindt zich in het hart van het pand een sfeervolle horecagelegenheid.