• Pop-Up Museum Smaak 2016

    Biezonder

Pop-up Museum Smaak opent op 1 oktober a.s. haar deuren in het Pieters en Bloklands Gasthuis

16-09-2016, 17:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 1 oktober 2016, 10:00 tot maandag 31 oktober 2016, 17:00

Locatie:

Achter Davidshof 1, Amersfoort
Pieters en Bloklands Gasthuis
Amersfoort

AMERSFOORT - Stichting SMAAK organiseert in oktober 2016 de tweede editie van het Pop-up Museum SMAAK in het St. Pieters en Bloklands Gasthuis in Amersfoort. Het motto van het Pop-up Museum SMAAK is "door senioren, voor iedereen". Het thema voor dit jaar: Natuurlijk Smaak. De expositie wordt ingericht door negen gastconservatoren, allen actieve senioren vanaf 65 jaar. De hele maand oktober zijn wij open van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Enthousiaste senioren stellen de tentoonstelling samen, ontwerpen de inrichting en geven rondleidingen. Op dit moment zijn we ook nog op zoek naar mensen die gedurende maand oktober gastheer- of gastdame willen zijn, meld u aan via de website. U gaat kennismaken met het verhaal, de fascinatie, motivatie en drijfveren die hebben geleid tot de persoonlijke selectie van onze gastconservatoren.

Niet alleen kijken maar u kunt ook meedoen!

De hele maand oktober zijn er diverse activiteiten rondom het thema Natuurlijk Smaak waaraan u gratis of soms tegen een kleine betaling kunt meedoen. O.a. de schilderworkshop Picasso met je kleinkind, stadsexpeditie met de Onkruidenier, workshop florale kunst "het nieuwe bloemschikken" en diverse muziekoptredens. De Amersfoortse schrijver en illustrator Tais Teng is dit jaar als artist in residence in het museum aan het werk. Iedereen is uitgenodigd om actief mee te doen.

Actueel overzicht via de website: www.stichtingsmaak.nl