Repaircafé Vathorst

27-05-2018, 21:03 | Lezersnieuws | Johnny Baas

Datum:

zaterdag 2 juni 2018, 10:30 tot 12:30

Locatie:

Wervershoofstraat 37
Sint Pieters- en Bloklands Gasthuis, locatie Wervershof
Amersfoort

Repaircaf? op zaterdag 2 juni in St. Pieters en Bloklands Gasthuis

Inwoners van Amersfoort met een kapotte computer, een ander apparaat dat dienst weigert of een naad die los zit in de blouse kunnen op zaterdag 2 juni terecht bij het Repaircaf? Vathorst in St. Pieters en Bloklands Gasthuis locatie Vathorst in Amersfoort. Tussen 10.30 en 12.30 uur zijn daar enthousiaste vrijwilligers aanwezig om de spullen nieuw leven in te blazen. Aan de reparaties zijn geen kosten verbonden, eventuele onderdelen zijn voor eigen rekening, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Iedereen is ook van harte welkom voor alleen een kopje koffie en een praatje.

Duurzaam initiatief

Of het nu noodgedwongen is of uit idealistische overwegingen, duurzaamheid is een hot item. Het Repaircaf? is daar een mooi voorbeeld van. De vrijwilligers die zich hiervoor inzetten vinden het zonde als kapotte of afgedankte spullen weggegooid worden; liever repareren ze die. Inmiddels hebben de betrokken vrijwilligers aardig wat kennis opgedaan en kunnen zij van alles maken van computers en elektronica tot kleding en speelgoed van hout.

Contact zoeken met het Repaircaf? kan via repaircafe@xmsnet.nl of laat een bericht achter op onze facebook pagina: www.facebook.com/repaircafevathorst

Locatie Repaircafe Vathorst: St. Pieters en Bloklands Gasthuis locatie Vathorst, Wervershoofstraat 157, Amersfoort