• Schaakwedstrijd

    F. van Halem

Schaken in Amersfoort Zuid

18-08-2018, 10:56 | Lezersnieuws | Frank van Halem

Datum:

donderdag 30 augustus 2018, 19:45

Locatie:

Copernicusstraat 18
Martuskerk
Amersfoort

Schaakvereniging ?Ons Genoegen?,

Graag willen wij u kennis laten maken met de Schaakvereniging ?Ons Genoegen?. Deze schaakvereniging is meer dan 80 jaar geleden in Amersfoort opgericht en heeft al sinds 1979 zijn clublokaal in de Martuskerk, Copernicusstraat 18, Leusderkwartier.

Wij zijn een vereniging waar veel aandacht aan het spel wordt besteed, maar waar zeker ook de onderlinge contacten een belangrijke rol spelen. We heten daarom ook ?Ons genoegen?!

We spelen een interne competitie in de club, op de vaste speelavond op donderdag. Wij zijn daar te vinden vanaf ongeveer half acht. Om 8 uur start dan de competitie.

Naast de interne competitie hebben we aandacht voor het jeugdschaak; we geven de jeugd een opleiding in het uur voor de aanvang van de speelavond voor de senioren. Ook zijn we actief in de regionale schaakbond, waar we deelnemen aan de externe competitie. Verder organiseren we een jaarlijks schaaktoernooi in januari en zo is er wel meer.

Graag nodigen wij u uit eens bij ons op een donderdagavond naar binnen te lopen om te proeven aan de sfeer binnen onze club en, wie weet, om mee te doen aan onze clubactiviteiten.

Donderdag 30 augustus a.s. geeft de kampioen van de afgelopen wintercompetitie, Martinus Riemersma, een simultaan-schaak-avond. Wij medt zijn allen tegen ??n! Dat belooft een boeiende avond te worden. De competitie, zowel voor jeugd als senioren, start op donderdagavond 13 september a.s. De Jeugd begint om kwart voor zeven, de senioren beginnen om acht uur.

Inlichtingen kunt u ook krijgen bij: Henk Juffer, voorzitter, tel.nr. 033-4637879 en Frank van Halem, secretaris, tel.nr. 033-2584272.