Schrijven bij een dierbaar voorwerp in het Toon Hermans Huis

01-02-2018, 11:31 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 16 februari 2018, 13:30 tot 16:00

Locatie:

Regentesselaan 39, Amersfoort
Toon Hermans Huis Amersfoort
Amersfoort

In deze workshop gaat u schrijven bij een meegebracht voorwerp. We starten met korte, speelse oefeningen om de pen los te maken. Daarna wordt stap-voor-stap het schrijven van een verhaal bij het door u gekozen voorwerp opgebouwd. We sluiten af met een dichtvorm. Na iedere schrijfronde is er de mogelijkheid om voor te lezen, maar dat hoeft niet. Het gaat om plezier in het schrijven bij een meegebracht voorwerp en het naar boven halen en vastleggen op papier van waardevolle herinneringen.

De workshop wordt gegeven door Maria Baelde.

Na een loopbaan in de zorgsector maatschappelijke dienstverlening werkt zij sinds 2015 met veel plezier met mensen die willen schrijven over hun leven. Via workshops, een cursus en individuele coaching begeleidt zij mannen en vrouwen bij het vastleggen op papier van waardevolle herinneringen. Voor meer informatie over Maria Baelde: www.hetschrijfkleed.nl

Wilt u uw prettigst schrijvende pen en een schrift of schrijfpapier meenemen? Bij het kiezen van een voorwerp kunt u denken aan iets wat voor u een bijzondere waarde heeft. Een andere mogelijkheid is om eens rond te kijken in uw huis en dát mee te nemen waar uw aandacht sterk naartoe trekt.

Waar: Toon Hermans Huis , Regentesselaan 39, 3818HH Amersfoort. Wij zijn te vinden tegenover station Amersfoort Centraal.

Wanneer: Vrijdag 16 februari van 13.30 - 16.00 uur.

Kosten: € 7,50

Aanmelden: Graag vooraf aanmelden, per mail naar info@thha.nl of via 033 4655227 (Op werkdagen van 10.00 - 17.00)

Meer info: www.thha.nl