• Op 3 en 4 juni vindt de Soesterkwartier Zomerparade plaats

    Henry de Gooijer

Soesterkwartier maakt zich op voor de Zomerparade

20-05-2016, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 3 juni 2016, 16:00 tot zaterdag 4 juni 2016, 17:00

Locatie:

, Amersfoort
Noordewierweg
Amersfoort

De Noordewierweg zal op vrijdagavond 3 juni en zaterdag 4 juni worden omgetoverd tot de Soesterkwartier Zomerparade. Tijdens dit evenement laat het Soesterkwartier zich van haar beste kant zien als een wijk waar voor iedereen veel te beleven is.

Op de vrijdag wordt van start gegaan met "proef 't Soesterkwartier" festijn, waar horeca ondernemers uit de wijk bezoekers verwennen met het beste dat ze in huis hebben.

Ook voor kinderen is er veel georganiseerd. Zij lopen op zaterdag allerlei activiteiten af, waaronder leuke attracties, om een stempelpas te vullen. Een volle kaart leveren ze in voor een welverdiende consumptie.

Theo Swart, voorzitter ondernemersvereniging Soesterkwartier: ¨Er zit veel economische kracht in de wijk. Een goed winkelklimaat is belangrijk! Tijdens de Zomerparade beleven we met elkaar hoe leuk winkelen in het Soesterkwartier is! Samen met ZZP-ers, webshops, dienstverlenersen vooral: De bewoners!"

De Zomerparade is een gezamenlijk initiatief van de Soesterkwartier ondernemersvereniging en bewonersvereniging Duurzaam Soesterkwartier.

De Zomerparade is het feest van het hele Soesterkwartier!