• Soul Mind Body Alignment Workshop

    Soulfulness Nederland

Soul Mind Body Alignment Workshop in het Soulfulness Centrum

11-02-2018, 20:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 16 februari 2018, 15:00 tot zondag 18 februari 2018, 20:00

Locatie:

Nijverheidsweg-Noord 127, Amersfoort
Soulfulness Centrum Amersfoort
Amersfoort

Ervaar een leven in gezondheid, vrijheid en vreugde.

Soul Mind Body Alignment gaat over het samenbrengen van je innerlijke wereld en de buitenwereld. Het gaat om eenheid in je ziel, hart, geest en lichaam, zodat je in harmonie kunt leven met de universele principes en wetten. Het gaat om balans brengen in je gezondheid, zodat je vanuit je hoogste kwaliteit kunt leven - in je persoonlijke leven, relaties, financiën, zaken, intelligentie, spirituele reis en meer. Wanneer je gezondheid in eenheid, balans en harmonie is, kun je werkelijk vanuit je hogere potentieel en een diepere verbinding leven.

In de Soul Mind Body Alignment workshop zul je de diepe wijsheid, kennis en praktische technieken van Master Zhi Gang Sha ontdekken, die mensen wereldwijd hebben bekrachtigd om de eenheid en verbinding in hun leven en zielreis te brengen.

Je zal leren en ervaren:

* De kracht, vermogens en eigenschappen van de ziel.

* De unieke verbinding tussen de ziel, het hart, de geest en het lichaam; hoe ze geblokkeerd kunnen raken en hoe je ze in eenheid kunt brengen om optimale gezondheid, welzijn en geluk te ervaren.

* Een speciale code om het ware geluid van je hart en ziel via je stem naar buiten te brengen, voor ware vrijheid en vreugde.

* De kracht van je ziel en hoe deze te gebruiken voor elk aspect van je leven, met inbegrip van je gezondheid, relaties, intelligentie, financiën, zaken en meer.

Deze workshop is voor jou als …

* Je op zoek bent naar gezondheid, geluk en succes in je dagelijks leven.

* Je zelf al gezondheidsoefeningen of meditatie toepast voor je gezondheid en/of ontwikkeling, maar je meer vooruitgang wilt boeken.

* Je je inzet voor het welzijn van anderen en op zoek bent naar aanvullende mogelijkheden om jouw hulpverlening of diensten te versterken, persoonlijk, met groepen of op afstand.

* Je een verschil wilt maken in het leven van je familie, vrienden, dierbaren, anderen en ook om liefde, vrede en harmonie in je gemeenschap, land en wereld tot stand te brengen.

* Je de beste versie van jezelf wilt worden, je grootste potentieel wilt bereiken in je ziel, hart, geest en lichaam en anderen werkelijk wilt helpen om optimale gezondheid, geluk en succes te kunnen ervaren.

Kom en ervaar de kracht van eenheid in ziel, geest en lichaam en leven vanuit diepe verbinding.

De kosten van de workshop zijn € 115. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en meer informatie.

Aanmelden kan via: Info.NL@drsha.com